|
Інгредієнти
3 4 картоплини (варена чи запечена) жменька оливок 5-6 шт. в'ялених помідорів 0,5 шт. болгарського червоного перцю 0,5 шт. червоної ріпчастої цибулі 1 ч.л. лимонного соку олія (з в'ялених помідорів) петрушка сіль перець чорний мелений
Розраховано на 4 порції
Приготування:
Картоплю запекти чи відварити в шкірці, почистити. Як і перець, порізати кубиками. Оливки розрізати навпіл. Синю цибулю злегка промаринувати в лимонному соці. В'ялені помідори розрізати поперек. Змішати картоплю, оливки, перець, помідори та цибулю. Заправити олією з в'ялених помідорів, посолити, поперчити, притрусити петрушкою.
Салат вийшов дуже смачним та соковитим.
Смачного!!!
Джерело: авторський рецепт
|
|