200 г цукру 200 г масла 200 г цілих яєць 300 г борошна 5 г порошку для випічки ваніль 50 г подрібненого шоколаду 50 г кураги цедра 1 лимона щіпка солі
Збити до білої пишної маси масло і цукор. Додавати яйця по одному продовжуючи збивати. Додати сіль, ваніль, цедру лимона і борошно просіяне з порошком для випічки. В кінці додаємо шоколад і порізану курагу. Акуратно перемішуємо. Викладаємо у формочки для кексів заповнюючи на 2/3 і випікаємо в нагрітій до 200 Ц духовці 10-12 хв. Перевіряємо зубочисткою. Якщо пектич один кекс побільше - 20-22 хв. на 350 гр. маси тіста.
Джерело: Журнал "Il Pasticcere" номер 3,Квітень-2013
|