В миску просіяти борошно. Додати нарізане кусочками масло і сіль. Руками перетерти в крошку. Приготувати основу: дріжджі з"єднати із теплою водою і цукром, перемішати і залишити на 10 хвилин(зверху мають появитися бульбашки).
Сметану змішати із яйцем, добре збити і додати основу дріжджову. Перемішати.
З"єднати дві маси, замісити руками тісто, помістити його в пакет і покласти в холодильник(можна навіть на ніч).Потім розкатати тісто,але перед тим на дощечку насипати цукор, сформувати тістечка форми, яка вам більше до вподоби. Викласти на бритванку із папером до випічки. Випікати у розігрітій духовці до 200С - 15 хвилин. Смачного!
Дуже смачні виходять! Спробуйте!