|
1 скл. манної крупи /250 мл/ 1 скл. води 1 скл. цукру 90 г борошна 40 г ванільного пудингу /1 пачка/ 100 мл олії 1,5 ч. л. розпушувача
У миску насипати манну крупу , цукор, воду, перемішати і залишити при кімнатній температурі на 2-3 год , щоб манка набухла. Потім вливаємо олію, перемішуємо до однорідності. Додаємо просіяне борошно, розпушувач та пудинг. Готове тісто повинне бути як густа сметана. Викласти тісто у змащену форму. Випікати 30-60 хв при ~180-200°С (час випічки залежить від глибини форми, готовність перевіряється дерев'яною палочкою - щоб тісто не липло).
Смачно і економно
Джерело: рецепт від подруги
|
|