Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Електрична духовка, поради
Канарейка
10 жовтня 2011 10:49
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
А хто має посудомийку, признавайтесь, я теж хочу :wink: не знаю яку вибрати?
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
17 жовтня 2011 13:35
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Прошу поради)))
Подарувала мені свекруха нову газову плиту Арістон, а в ній духовка електрична. Пробувала пекти бісквіти, рижика, запікала рибу - все наче ОК.
А от із безе щось в мене ніяк не виходить - вже скільки яєць перепсувала і цукру((( Пробувала при різних режимах, збільшувала -зменшувала температуру, додавала більше часу на випічку - аж до 3-х годин!!!! щось ніяк - верх сушиться, а от низ як був рідким і липким, так і залишився :am: :recourse:
Підкажіть на яких полицях, в яких режимах і при якій температурі печете безе. Дуже-дуже треба :recourse:
Перейти на початок сторінки
muzarom
17 жовтня 2011 17:41
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Volo-shka,я бізе до пляцка "Оксана" печу при температурі 150, а потім при 100 градусах, 50 хв. У мене 5 рівнів печу на 3-му знизу,а режим наставляю випічка (намальований тортик), плита Індезіт.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
7 листопада 2011 17:53
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Та можна на око, бо бізе не печеться, а сушиться. Температуру брати десь 150-160градусів. На середньому рівні, але головне ПРИ ТРОХИ ВІДКРИТИХ ДВЕРЦЯТАХ духовки. Колись в мене була духовка, що не мала регулятора температури та програм, то я брала середній вогонь і обов'язково привідкривала двері. Бізе будуть як магазинні.
Перейти на початок сторінки
bileckaya
30 грудня 2011 23:07
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
А хто чув щось про плиту з газовою духовкою Гефест 1200с?
Перейти на початок сторінки
kosacjka
31 грудня 2011 00:01
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Цитата: bileckaya
А хто чув щось про плиту з газовою духовкою Гефест 1200с?


bileckaya

У мене така плита з газовою духовкою. Користуюсь нею вже 6 років, все чудово. Поламався тільки регулятор температури, тобто температура в духовці не співпадає з позначками на регуляторі - я собі купила термометр для духовок і цим вирішила цю маленьку неприємність, а реште все чудово, печу в цій духовці все і бізе сушу чудове.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
bileckaya
5 січня 2012 13:23
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Ото ми таку плиту й купили, Тільки молюся щоб була добра, бо всі вихваляють електричні , а газові чим гірші?
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
5 січня 2012 14:51
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: bileckaya
хто чув щось про плиту з газовою духовкою Гефест 1200с?

У мене також така плита. Чудо все у ній печеться і мясо і пироги і торти. Нещодавно подарили мені електродуховку. Та я всерівно надаю перевагу газовій, томущо економніше.
Перейти на початок сторінки
Рімма
5 січня 2012 16:31
Повідомлення #59


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Мені більше електричні подобаються, вони простіші у використанні, хоча і дійсно не такі екон-ні як газові. У моєї мами газова білоруська, то вона в ній короваї пече, їй подобається а от торти не хоче в ній пекти.
Перейти на початок сторінки
bozhena
30 березня 2013 18:46
Повідомлення #60


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 11
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 25
Реєстрація: 28.06.2012

ICQ:--

Бали: 122
а має хтось в духовці вертель? і чи готували ви курку-гриль на ньому? Я читала, що якщо нема вертеля, то курку готують на решітці, вкл. функцію гриль. Але цікаво почути відгуки про вертель. :m05108:

--------------------
Не той дурний, хто не знає, а той, хто знати не хоче.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 16:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100