Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Електрична духовка, поради
Оксана4209
25 травня 2011 20:43
Повідомлення #21


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Я Леся,
В мене такий кекс получався, коли я давала порошок до печива нашого виробництва, а тепер додаю тільки польський і все получається супер.
Перейти на початок сторінки
Я Леся
25 травня 2011 23:57
Повідомлення #22


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: Ірка-Шкірка
А який рецепт кексу? може просто муки замало?

Рецептів декілька пробувала різних з інтернету. З цього форуму ще не пробувала.)) Ще маю 2 підказки як пекти, завтра знов піду в бій з духовкою))
Перейти на початок сторінки
utya
7 червня 2011 10:52
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
І так знову про духовки...Мені десь через 1-1,5 місяці прийдеться таки купувати...цю плиту..

Я так бачу що більшість за АРІСТОН..

От питання у мене... наскільки духовка має бути напічкана електронікою.. чи краще нехай усе буде механічне??

Давайте ділітися інформацієї про плити :request:
Перейти на початок сторінки
мари4ка
7 червня 2011 18:36
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
utya,у мене арістон
, взагалі немає електроніки...Все іпрограма і годинник і час, все виставляється механічно! Я нею задоволена дуже-дуже!!!!!!!! Пече ідеально, має багато місця...Коли печу багато коржів на двох полках, то пече рівномірно і однаково...Одним словом, я дуууууже задоволена
Перейти на початок сторінки
уляночка
7 червня 2011 19:53
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
І у мене духовка Арістон :laughing: :laughing: , працює вже 8! рік. пече дуже гарно, рівномірно. все так як писала Марічка.
У мене одна порада - не брати духовку з сенсорами,буде проблема)). моя сестра купила духовку з сенсорним управлінням, то дуже від неї плюється. при любому дотику духовка сама включаться,щось собі там робить сама))). так як сенсорний моб телефон.
Перейти на початок сторінки
utya
7 червня 2011 21:05
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Мари4ка і Уляночка... ДЯКУЮ!

Особливо дякую за фото... А то Арістон, арістон.. а яка вона :bully:

Буду тепер знати.. тепер прийдеться трішки попідбирати з ціною по місту.. і буде все супер :wink: . Я не можу дочекатися цього моменту.
Перейти на початок сторінки
utya
7 червня 2011 21:08
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Ви сильно не смійтеся :laughing: .. але ось моє чудо.. на якому мені приходиться "творити"..



Мушу бути ласковою з нею.. пекти не хоче... булочки "0", коржики не припікає.... ще якийсь пляцок можу спекти - головне вгадати щоб незгоріло. :am:

Але що зробиш.. квартира-то чужа :recourse: :bully:
Перейти на початок сторінки
yabloko71
8 червня 2011 11:25
Повідомлення #28


Молода господинька
  • 34

Репутація: 4
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 31
Реєстрація: 2.06.2011

ICQ:--

Бали: 116
Дівчата, доброго ранку! Моє питання не стосується техніки. Купила на днях італійські продукти, і в мене є два питання- з чим крім макаронів використовують песто і чим крім м"яного фаршу можна нафарширувати канелоні?
Перейти на початок сторінки
мари4ка
8 червня 2011 12:34
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: yabloko71
чим крім макаронів використовують песто

На скільки я знаю,то песто використовують тільки, як соус до макаронів!
Цитата: yabloko71
чим крім м"яного фаршу можна нафарширувати канелоні?

грибами, або шпинат перемішаний із кубиками твердого сиру!
Перейти на початок сторінки
ponchik))
24 червня 2011 23:31
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
не знаю як кого, але у мене часто була проблема - листя салату потемніли(((
і вже його використати для прикраси стави не можна...якось воно моторошно виглядає..(((
але нещодавно мені знайомий шеф-кухар дещо порадив, що ДІЙСНО дієве..)) ось вирішила поділитись із вами)))

Перед тим, як готувати салат заховайте далі свої ножі. Якщо Ви різатиме салат ножем, то зруйнуєте його природній захист. Замість цього, порвіть салат руками. Так, це вимагатиме більше часу; а з іншого боку, салат довше залишатиметься зеленим, отже у Вас буде свіжий салат навіть наступного дня, для тих гостей, що залишилися ночувати.))))
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 22:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 114
Гостей: 80
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100