Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Електрична духовка, поради
ponchik))
24 червня 2011 23:32
Повідомлення #31



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Як видавити сік з лимона так, щоб він залишився цілим

Проштрикніть – не панікуйте

Паніка! Гості мають прийти з хвилини на хвилину, і здіймається звична лихоманка «перетворимо дім на виставковий зал за 2 хвилини». Підсвічник стоїть так, щоб закрити пляму від буряка на дамастовій скатертині. Дитячі шкарпетки у корзині для білизни. Декоративні лимони красиво розкладені на різьбленій тарілці. Звичайно, ви забули додати лимонний сік у воду в графинах – але, ні, неможна чіпати прикраси! Порахуйте до десяти і знайдіть голку. Зробіть дірку у лимоні за допомогою циганської голки і вижміть стільки соку, скільки Вам потрібно, дірочка закриється знову, і Ваш лимон залишається цілим. І прикрашайте оселю, як Вам заманеться.
Перейти на початок сторінки
ponchik))
24 червня 2011 23:33
Повідомлення #32



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Як перетворити зів’ялий базилік у горщику на свіжий



Мабуть це здається Вам знайомим. Ви щойно купили базилік у горщику і з нетерпінням очікуєте на аромат свіжих трав у кухні протягом кількох тижнів. Але до того, як Ви зможете купити продукти для вашого першого салату з моцарели, базилік вже поникне, і вам не буде з чого радіти. Ось, що треба зробити наступного разу: Зріжте верхні паростки прямо над з’єднанням, де вони починають цвісти. Залиште зелену частину – це маленькі зелені паростки. І чекайте , поки ваш базилік не почне рости з усіх боків – знову і знову.
Перейти на початок сторінки
gutka
25 червня 2011 10:32
Повідомлення #33


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: ponchik))
Замість цього, порвіть салат руками.

я завжди салат рву руками, і зелень також часто рву руками - особливо якщо готую салат
Перейти на початок сторінки
ponchik))
25 червня 2011 10:51
Повідомлення #34


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
просто ще колись, я навчилась швидко різати і шинкувати (як то роблять шеф-кухарі) і мені вже просто пішло у звичку все різати)))))) і багато продуктів пішли на смітник.(((

ось я і подумала, що може десь на світі і існують такі темноти, як і я)))
Перейти на початок сторінки
utya
12 липня 2011 16:32
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
У мене запитання до всіх власників плит і духових шкафів....

Як у використанні себе поводить колір Антрацит....В митті. плямах.. і тд...
Я знаю що техніка з нержавійки... не дуже у викориситанні (плями завжди є)

Мари4ка, підкажи.... :wink: БУДЬ-ЛАСКА. Я знаю що в тебе Арістон і колір антрацит... Будь-ласка!!!!!

Я тут все собі приглядую, і тепер не знаю якого коліру має бути :feel:
Перейти на початок сторінки
Yatsan
12 липня 2011 18:46
Повідомлення #36


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
У мене духовка Gorenie -електрична -кращої духовки нетреба, мабуть така як у Ірки-Шкірки-багато рівнів конвекція,дуже гарно печеться безе, бесквіти,гарно гнітить-просто суперова духовка і порівняно не дуже дорога.
Перейти на початок сторінки
Яруська
17 липня 2011 23:32
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Хотіла запитати поради Волошки, як досвідченого професіонала. Вчора пекла торт і вирішила використати для прикрашання рецепт білково-масляного крему. Він мені сподобався на смак, трохи схожий на крем із згущеного молока. Але... :sad: Я ним тільки покрила верх торта, а для квіточок прийшлося робити інший... :bully: Ні, то не справа в рецепті! То я трохи схалявила (справа була пізно ввечері)... По-перше - білки збила не міксером, а ручною збивалкою. Тому до піків вони в мене не збилися. :fellow: По-друге - білкову масу по ложці додавала до збитого масла, а не навпаки. І головне! Крем після збивання не тримав форму, тому я поклала його до холодильника на деякий час... І цей час протягнувся аж до обіду! :feel: Коли я сьогодні вибрала його - крем застиг на камінь! І для прикрашання торта вже не був придатний! Тому я зробила новий крем - звичайний масляний із цукровою пудрою. Волошечко, скажи, будь-ласка, ти використовуєш цей крем відразу після збивання, чи тримаєш на холоді?? Могла б спитати про це у приватному повідомленні, але думаю, іншим дівчатам також буде цікаво!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 липня 2011 11:23
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Яруська, на всі свої помилки ти вказала сама)))
весь прикол там в тому, що ти збиваєш білки і поступово додаєш масло - тільки така послідовність)))) Це стосується усіх збитих білків, завжди!! (крім бісквіту)))))
Прикрашаю одразу після збивання. Я готую крем для прикрашання тоді, коли торт у мене вже повністю готовий)))
Якщо масло не кондиційне, і береться крупинками, потрібно трохи охолодити і потім знову збити. Я думаю, якби ти витримала камінне масло при кімнатній температурі, а потім гарно збила - то воно прийшло б у нормальну форму))))
Сподіваюсь моя порада стане у пригоді)))
Перейти на початок сторінки
Яруська
18 липня 2011 11:27
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Волошечко! Ще раз щиро дякую тобі - і за чудовий рецепт, і за відповідь! :a0a: Наступного разу зроблю все за технологією, бо крем мені дуже сподобався! :winked: Рекомендую спробувати всім!
І ще скажи, будь добра - ти його й для перемащування теж використовуєш, чи лише для прикрашання?

Цитата: Volo-shka
Я думаю, якби ти витримала камінне масло при кімнатній температурі, а потім гарно збила - то воно прийшло б у нормальну форму))))

А він у мене не пропав! Ми його гарненько з'їли :tongue: - з маківничком! :lol:
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 липня 2011 13:17
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Яруська
І ще скажи, будь добра - ти його й для перемащування теж використовуєш, чи лише для прикрашання?

Яруська, дякую)))
Крем використовую і для перемащування також. Тільки він для мене трохи важкуватий, бо масла забагато)))), тому обов"язково додаю фрукти(персики, малину, суницю, абрикоси, ананаси) або ж роблю желейну прослойку - також смачно))
На корж викладаєш тоненько крем, робиш маленький бортик із крему, заливаєш туди желе охолоджене, охолоджуєш повністю, і зверху знову тоненько крем, і знову корж - дуже смачно із звичайним бісквітом і ягідним желе (я робила із малиною)))))
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 22:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 64
Гостей: 46
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100