Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
gutka
8 листопада 2010 17:07
Повідомлення #341


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Volo-shka
завалявся і рецепт короваю

та ні коровай не пекла, знаю його найкраще пекти в печі....можливо колись спробую спекти невеличкий (моя співробітниця пекла для доньки на весілля - може вона поділиться рецептом, а взагалі як вийду на роботу то попитаю у жіночок
Перейти на початок сторінки
oksenya75
8 листопада 2010 18:38
Повідомлення #342


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
-хлібопічка має плюси: швидко, смачно пече хліб і т.д..., а мінус один - дуже швидко набираються зайві кг! -
Збираюсь купити хлібопічку, і цей єдиний мінус мене зупиняє))) Але з огляду на те, який у нас в Москві хліб продають, краще її все-таки купити - хоч знатимеш, з чого той хліб спечений. Для мене це важливо - маленька дитинка дома, то стараюсь чимось кращим годувати.

А маршмелоу певно можна на водяній бані гріти. Як думаєте?
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 листопада 2010 21:43
Повідомлення #343


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, спекла гарбузовий хліб, посипала насінням, спеціально купила доброго масла. От сфотографувала ввечері, бо може до ранку щезнути безслідно. фото невдале, але смак! Дякую! пахне неймовірно! Ще перед тим запікала яблука з медом, ті всі аромати гуляють по хаті belay
Перейти на початок сторінки
Goldi
9 листопада 2010 11:52
Повідомлення #344


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 72
Реєстрація: 11.03.2010

ICQ:--

Бали: 145
Цитата: oksenya75
У мене запитання: чи має хтось хлібопічку, чи без неї обходитесь.

А в мене э хлібопічка,придбала місяць назад. wink Ну що я можу сказати-перші 2 хліба я викинула feel ,але тепер...дівчата-це щось неймовірне...перепробувала кучу рецептів,пробую випікати щось за своїми рецептами,і що саме цікаве-хліб не псується так швидко,як магазинний і завжди знаю з чого цей хліб,що для мене є дуже важливим,бо син обожнює хліб з маслом
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
9 листопада 2010 13:54
Повідомлення #345


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: gutka
як вийду на роботу то попитаю у жіночок

Катю, дякую, буду чекати:)

А мармишки не обов"язково розтоплювати у мікрохвильовій, вони добре і парову баню переносять, тільки кришкою накривати посудину треба:)
Перейти на початок сторінки
gutka
9 листопада 2010 16:19
Повідомлення #346


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Гарбузові пряники




1 склянка гарбузового пюре
1 склянка молока
2 яйця
1 склянка цукру
100 грам вершкового масла кімнатної температури
0,5 чайної ложки соди
щіпка солі
4-5 скл. борошна



Робимо тісто з продуктів. Тісто має не липнути та бути трохи м'яким. Викласти його на присипаний борошном стіл і злегка вимісити. Розкачати шаром в 1,5 - 2 см. Вирізати склянкою кружечки (я вирізала 100 г стопкою) і розкласти їх на змащений олією лист. Зверху промазати збитим яйцем (або молоком). Печуться швидко.
Половину пряників я помазала білою глазурю (білок, пудра, лимонний сік)

Дуже м"якенькі і виходить дуже багато. Смакують з джемом та чаєм.


Повідомлення відредагував gutka - 9 листопада 2010 21:35
Перейти на початок сторінки
maija23
9 листопада 2010 17:52
Повідомлення #347


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
gutka,яка смакота!!! winked А фото-супер!!! love
Так і хочу взяти той з вареннячком tongue і з'їсти!
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 листопада 2010 17:56
Повідомлення #348


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
О, ці наступні після медових йду пекти. пряники--то така штука, що швидко розлітається! Дяки!
Перейти на початок сторінки
gutka
9 листопада 2010 21:38
Повідомлення #349


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
О, ці наступні після медових йду пекти.

так це ж ті твої медові мене і надихнули на це творіння, так як у мене ще є гарбузи мушу їх використовувати в кулінарії
Цитата: maija23
А фото-супер!!!

дуже дякую
Перейти на початок сторінки
lingrod
9 листопада 2010 21:43
Повідомлення #350


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
gutka,
Гарно фотографуєш, Катюша, всі твої страви приваблюють і завдяки фото також!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 22:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 65
Гостей: 48
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100