Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гості до Діанки, Смакота
Славочка
5 травня 2010 14:56
Повідомлення #81


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Чанахи--одна з улюблених страв. Теж не маю горщиків, мрію придбати, тож все в казанку готую.
Перейти на початок сторінки
idianka
9 травня 2010 12:57
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Вирішила випробувати нову тортівницю smile .Ну,а раз тортівниця,отже має бути торт wink


Торт "Сніжинка"




Тісто:
1 пачка маргарину
1 ст.л.масла
3 яйця
3 ст.л.сметани
25 г дріжджів
300 г цукру
1 ч.л.соди,погашеної оцтом
3 скл. борошна

Дріжджі добре розтерти з м'яким маргарином і маслом до однорідної маси.Збити яйця з цукром,додати сметану,соду,влити цю масу до розтертого маргарину.Добре збити.Додати борошно і вимісити м'яке тісто.

Випекти 3 коржі до легкого порожевіння.

Крем:
500 г м'якого сиру
1 скл.цукру
1 жовток
2 скл.молока
1 пачка пудингу(заварного крему)

Зварити пудинг(згідно інструкції на упаковці).Сир перетерти з цукром і жовтком,додати теплий заварний крем.Добре вимішати і поставити в холдильник на 2 год.Коржі перекласти кремом.Торт виходить з ніжним сирним смаком.


Смачного!

Повідомлення відредагував idianka - 9 травня 2010 14:32
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
kuharochka
10 травня 2010 19:24
Повідомлення #83


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Діанка, гарний торт і пальчики також чудові! Цікаві коржі; я ще ніколи не робила коржі для торту на дріжжах. Треба спробувати.

Повідомлення відредагував kuharochka - 10 травня 2010 20:27
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
11 травня 2010 21:19
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Діанко, ну дуже апетитне чанахи.
Перейти на початок сторінки
idianka
12 травня 2010 11:59
Повідомлення #85


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Суп овочевий




Як на мене такий супчик у весняну пору в самий раз . Мої діти вчора так навертали ложкою , що аж серце раділо :smile: ...

Найчастіше супи варю без м'яса , бо мої малі вередуни чомусь не люблять цого в супі . Але на цей раз в холодильнику сувалось :smile: копчене реберце ...
Отже ... Зварити м'ясний бульйон , вкинути кілька порізаних кубиками картоплин , коли картопля закипить , додати 1 ст.л. промитого рису (хто не
любить , не дає) . Потім розібрану на окремі суцвіття цвітну капусту , зелений горошок (не має значення морожений чи консервований) , додати спасеровані на сметані цибульку з морквочкою . Посолити , додати улюблених приправ , в кінці зелені .

Смачного !

Повідомлення відредагував idianka - 1 березня 2011 10:43
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
12 травня 2010 12:18
Повідомлення #86


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Підковки м'ясні




Цю страву нам малим готувала ще моя мама.Правда,у неї вона називалась крученики,але так як крученики є ще інакші,назву трохи змінила.

500 г м'ясного фаршу
цибулина
часник
сіль
перець
яйце

Вимішати фарш,як на пельмені.На дошку всипати борошна,з його допомогою формувати спочатку таку ковбаску,яку потім загнути в підковку


Смажити підковки на розігрітій олії з двох боків.


Перекласти в каструльку,залити грибним соусом,долити водою або грибним відваром,щоб накрило.Для соусу гриби порізати,підсмажити з цибулькою,додати сметани,протушити.Загустити соус борошном.Хто не вживає грибів,можна залити сметанним соусом.Так теж буде смачно.

Тушкувати на повільному вогні 15-20 хв з моменту закипіння.
На гарнір може бути що завгодно.Наприклад так:

або так:

Ця страва ще зручна тим,що підковки можна посмажити звечора,а протушити на наступний день.

Помітила,якщо до магазинної сметани додати трохи вершків,то вона не звурдиться.А ще знайома кухарка радила додати трохи води і дрібку солі,все ретельно вимішати.Випробувано

Смачного!

Повідомлення відредагував idianka - 17 травня 2010 12:04
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
12 травня 2010 12:27
Повідомлення #87


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Салат з грибів




Якщо ви вирішете спекти Пальчики ,то залишаться білки.Щоб не викидати добро,пропоную приготувати такий салатик.
Відварені гриби,варений білок,шинку порізати кубиком(або хто як хоче),додати цибульку і заправити майонезом.Сіль та перець за смаком.
Легкий і смачний салатик.Цей рецепт взяла у сестри,яка свого часу працювала в одному франківському кафе.

Смачного!

Повідомлення відредагував idianka - 4 березня 2012 13:47
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
12 травня 2010 12:44
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Закуска з тунця




Рецептик піддивилась якось в якійсь кулінарній передачі.

Нарізати половинку яблука,150 г твердого сиру соломкою,додати консервований тунець(може бути будь-яка інша консерва).Яблуко можна замінити яйцем,теж буде смачно.Додати порізану цибульку(мені її не вистачало smile ),заправити майонезом.Нарізати помідор і ківі(ну ківі я замінила на огірок,бо подумала що буде засолодко smile ) кружальцями,викласти на тарілку.Сформувати з суміші "їжачки" і викласти на помідори.

Смачного!

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Іванка
12 травня 2010 15:55
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Як багато смачних страв winked Все гарно,все апетитно рецепти вже переписала
Перейти на початок сторінки
lana
12 травня 2010 16:15
Повідомлення #90


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
idianka,
Які цікаві рецепти і ,головне, нескладні! Записую і дякую!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 133
Гостей: 123
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100