КИСІЛЬ
Нагадала собі такий десерт,як кисіль.Його ще моя бабця готувала по святах.У мене таке інколи буває - закортіло.Особливого рецепту не притримувалась,бо його по суті і не має.Все доволі приблизно,але вийшло смачно.Отже:
Взяла консервовані вишні і сливи(по 0,5 л),влила в окремі кастрюльки,долила приблизно по склянці води,цукру на смак(~1-2ст.л.),поставила на вогонь.Тим часом розвела по 2,5 ст.л крохмалю в склянці води,влити в кастрюльки,варити до загустіння,Охолодити і розлити по креманках.Поставити в холод для застигання.
В мене,звичайно,як завжди, не виявилось достатньої кількості крохмалю,але було 2 пачки киселю,Так я їх використала в співвідношенні 1 ст.л.крохмалю=1 пачка киселю. Вийшло добре.Їсти ложкою
Смачного!