Діанко, цікаво в рецепті трикутників, що тісто має бути зміксоване до гладкості. Тоді вийшло пісочне. А якщо зробити рублене, чи просто маргарин залишити перетертим руками, тоді буде напівслойка.
Славочка, тісто не має бути гладким.Мій комбайн саме так замішує - з грудочками маргарину.Я дивлюся якщо тісто зіб'ється в одну грудку десь збоку,значить готове.От печиво й виходить напівслойка.
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Діанко, спочатку було написано "до гладкості", тому і запитала. А види листкового тіста можна почитати у будь якій книзі з кулінарії. Воно не вимішується з жиром все докупи. Без образ, ніц особистого.
Повідомлення відредагував Славочка - 16 квітня 2010 15:57