Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гості до Діанки, Смакота
Natalyi
29 вересня 2010 00:06
Повідомлення #231


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: idianka
Загадка полягає в тому , що картоплю відразу не впізнають

Мої гості що тільки не називали crying - і капуста, і макарони, і селера wassat , і редька... Так ніхто і не вгадав fellow , поки мала мене не видала.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
29 вересня 2010 00:08
Повідомлення #232


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Певно мої гості були не кулінари am ...Або трохи п*яні m0642

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
29 вересня 2010 15:07
Повідомлення #233


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
салат дуже цікавий
Перейти на початок сторінки
idianka
13 жовтня 2010 09:40
Повідомлення #234


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Пляцок " Каблучкова пані "



Тісто :
5 жовтків
1 пачка маргарину або масла ( 250 г )
1 скл. сметани
1 скл.цукру
1 п. порошку до печива
2 скл. борошна

Розтерти жовтки з цукром , додати м'яке масло , добре перетерти . Додати поступово решту складників , замісити тісто , як на оладки . Розділити тісто на 2 частини . На коржі викласти в шахматному порядку мак і бізе . Випекти .

Мак :
1.5 скл. маку помолоти
1 скл.цукру
2 яйця збити
2 ч.л. порошку до печива

Бізе:
5 білків
1 скл. цукру
2 п. киселю

Білки збити з цукром до стійкої піни , додати сухий кисіль , все разом змішати .

Крем:
згущене молоко
масло


Рецепт від моєї співробітниці Іванки .

Пляцок виходить великий , коржі краще випікати в роз'ємній формі на папері або у формі з не дуже високими бортиками так , як гепати коржами не бажано laughing


Повідомлення відредагував idianka - 13 жовтня 2010 13:09
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
14 жовтня 2010 03:16
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Смачний пляцок belay
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
14 жовтня 2010 09:07
Повідомлення #236


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: idianka
Пляцок " Каблучкова пані "

іdianka, який розріз - вся слиною зійшла winked
В неділлю їдемо до свекра на день народження, то напевне позичу в тебе і ідею торта, і сам торт:)
Перейти на початок сторінки
idianka
14 жовтня 2010 09:30
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Natalyadiva,
Volo-shka,
дякую ! Рада що прийшлось вам до смаку ! wink

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
14 жовтня 2010 09:46
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Хустинки до бульйону




Тісто листкове :
1 п. маргарину
2 скл. борошна
1 скл. сметани

Жир посікти з борошном , додати сметану і замісити негладке тісто . Розкатати , скласти вчетверо , поставити в холод на 15 хв . Процедуру повторити 3-4 рази .
Тісто розкатати тоненько , вирізати квадрати , на середину класти начинку і защепити краї .

Начинка :
підсмажити цибулину , додати дрібно порізані гриби ( у мене були печериці ) , трохи посмажити і додати дрібно порізану курячу філейку . Смажити поки випарується зайва волога . Посолити , поперчити .

Тістечка змастити яйцем , посипати кунжутом або тміном , випікати у гарячій духовці.



Подавати до бульйону або борщику ))))

Смачного !

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
нетік
14 жовтня 2010 09:50
Повідомлення #239


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
idianka,
яка смакота, красота. winked треба напрошуватись в гості.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Олюся
14 жовтня 2010 10:35
Повідомлення #240


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
idianka, такі не тільки до борщу будуть смакувати. amam Я б і до чаю не проти та навіть без нічого похрустілаб

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 вересня 2020 12:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 10
Користувачі: Thomastom, RussellAduts, ToniCeava
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100