Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
Valentina
27 лютого 2010 18:47
Повідомлення #21



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Грушки!


Груші помити, почистити і половинками скласти у банку. Зверху покласти кілька кусочків яблука або сливи. Залити сиропом, щоб було солодше, як компот. Варити в банках 45 хв. Закрити і закутати до вистигання.

Яблука-начинка!

Яблука осінніх сортів почистити і порізати кубиками дрібно. На ніч засипати цукром (на око). Вранці розкидати яблука у банки, залити тим сиропом, що залишився і стерилізувати 10 хв. Закрити. Дуже добрі для пирогів і вареників!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 лютого 2010 19:02
Повідомлення #22


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Валентина! Грушки і яблука - смакота!!! laughing
Перейти на початок сторінки
Valentina
27 лютого 2010 19:58
Повідомлення #23


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Дякую, пригощайтеся!!! Заходьте в гості, я ще чимось пригощу!
Перейти на початок сторінки
gutka
2 березня 2010 18:23
Повідомлення #24


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Valentina
Яблука-начинка!

моя бабуся, мама, а тепер і я, також закриваємо такі яблучка, взимку це просто знахідка, доречі білий налив(поперівка) також підходить
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 березня 2010 18:56
Повідомлення #25


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250

Перейти на початок сторінки
Софія06
14 березня 2010 14:39
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Сливки по-городенківськи, начинені горіхами з згущеним молоком



600шт сливок, 3кг цукру, 1л води.
Варити сироп і залити сливки. Робити так 2 рази на день 1 тиждень. В 1л. банку поставити 3шт гвоздики, 1 лавровий листок, кидаємо готові сливки і заливаємо кип'ячкним сиропом, стерелызуэм 20-30хв.
Без оцету!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 березня 2010 16:43
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Галинко, цікаво. Згадалось як вдома були дві плодовиті сливи, тих слив збирали ванночками, робили всякі варення, джеми, а от такого не бачила.
Перейти на початок сторінки
lana
16 березня 2010 17:47
Повідомлення #28


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355

Борщ із банки.
Томатний сік або перекручені помідори прокип*ятити хвилин 10-15,
додати натерту моркву і варити ще 10-15 хв. Додати нарізаний кубиками солодкий перець, нашинковану капусту, петрушку , кріп.( Капусту зазвичай беру середню), можна додавти сіль( хоча моя сусідка готує без солі).Кип*ятити 7-15 хвилин, закрутити, укутати до повного вихолонення.
Навесні- як знахідка, а смак, ніби зі свіжих літніх овочів.
Перейти на початок сторінки
lana
23 березня 2010 14:47
Повідомлення #29


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355

Українськими ананасами називає мій чоловік кабачата, закриті з аличею, а я пристосувалась: якщо вдома немає консервованих ананасів, а зненацька завітали гості-використовую їх для салату, алича- до десерту, а сік-дуже смачний.Та й готувати легко:у чисті банки складаю приблизно 1:1 кабачата і аличу, заливаю кип*ятком раз, хвилин через 5-7 зливаю, перекип*ячую, заливаю ще раз на такий же час.Потім зливаю , додаю цукру, щоб сироп вийшов солодкий (алича кисла), перекип*ячую, заливаю втретє, закручую, вкриваю ряднинкою до повного вихолонення.
Перейти на початок сторінки
Славочка
23 березня 2010 15:14
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
дякую, давно не закривала "ананасів", вже й рецепт десь загубився. треба відновити.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 93
Гостей: 87
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100