Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Що готуєте в піст?, Пісні страви,рецепти,поради
ir71
26 листопада 2009 18:46
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Скоро піст... Чи ви постите? Може хтось знає цікаві рецепти пісних страв. Дівчата,давайте тут поділимося хорошими порадами і рецептами
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
26 листопада 2009 18:54
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Я в піст часто роблю вінегрет.На наступний тиждень буду робити.
Перейти на початок сторінки
gutka
26 листопада 2009 19:04
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Протягом цього посту у понеділок, середу та п’ятницю не можна вживати рибу та олію. Після свята Святого Миколая (19 грудня) рибу дозволено їсти лише в суботу та неділю. З 2 січня посту треба дотримуватися так само суворо, як і Великого. Напередодні Різдва Христового не їдять увесь день, аж до першої зірки, що звіщає про час народження Спасителя. Мій син росте, а в чоловіка фізична праця, тому правил суворого посту дотримуватись їм важко, а от мені не помішало б
Перейти на початок сторінки
olga
27 листопада 2009 07:19
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
Дівчата, а пляцки картопляні ( деруни) з грибною мачанкою в піст не підійдуть? Я би їх їла щодня і без посту. smile
Перейти на початок сторінки
gutka
27 листопада 2009 07:37
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
olga
з грибною мачанкою
а як ти готуєш цю страву? що там є крім грибів?
Перейти на початок сторінки
olga
27 листопада 2009 07:55
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
gutka
а як ти готуєш цю страву? що там є крім грибів?


Катю, та то проста грибна підливка. smile Просто назва галичанська. Ще називають запрашка. Дівчата десь писали. smile Гриби на пательню порізані, посмажити, додати цибулі дрібно порізаної, ще трошки посмажити, притрусити мукою, перемішати, дати трошки води і більше вершків. Посолити, поперчити - мачанка готова. smile
То я так роблю з печериць. Серйозніші гриби треба спочатку відварити.Мачанка - від слова мачати в неї деруни.
Перейти на початок сторінки
gutka
27 листопада 2009 14:56
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
olga
і більше вершків

якщо без вершків то можна їсти в піст
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
15 лютого 2010 16:14
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6326
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14567
Піст почався.
Що готуємо?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
gutka
15 лютого 2010 17:33
Повідомлення #9


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Натонька,
в понеділок та вівторок треба пити саму тільки воду, а наступні дні ні молочного, ні яєць, ні риби, хіба тільки самі овочі, фрукти, сухофрукти, горіхи та каші на воді.....
але ми працюємо і не дуже постимо
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
15 лютого 2010 20:53
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
В піст готую такий супчик - куліш називається...До речі, діти його люблять дуже smile Куліш вариться із ячмінної крупи і картоплі , заправляється цибульною засмажкою на олії, а в кінці додається чавлений часничок...Дуууже запахущий!!!Можна варити його різної густоти...Страва ,між іншим, лікувальна, завдяки слизоутворюючим властивостям його треба вживати при захворюваннях шлунку...Ох, і наїлася я його в дитинстві... lol оскільки малою дуже з цим мала проблеми...



Рецепт моєї мами.Додам ще, що страви з ячменю слід вживати свіжими, щойно звареними, тоді вони смакують найбільше.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 вересня 2019 20:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100