Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Що готуєте в піст?, Пісні страви,рецепти,поради
gutka
16 лютого 2010 09:14
Повідомлення #21


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель
в нас на півдні вона є у продажу

а для нас це новинка, яка з"явилась у продажі...тож спробувала вперше і дуже сподобалась нам кашка
Перейти на початок сторінки
idianka
16 лютого 2010 12:00
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Вчора побачила цю темку і почала згадувати що ж то можна приготувати пісного і смачного.От що напригадувала:
Квасолева юшка
Відварити до готовності квасолю,яка подобається.Потовкти або перемолоти,протерти крізь сито.Перекинути в кастрюлю,влити туди квасолевий відвар,поставити на вогонь,двти закипіти.Заправити підсмаженою на олійці цибулькою,сіль,перець до смаку.В кінці присмачити розчавленим часником.Подавати з домашньою локшиною.Схожим способом готують горохову юшку(моя бабця готувала її на Святий Вечір)
Салат з квасолі
Відварити пів склянки темної квасолі,4-5 картоплин в "мундирах",остудити.Картоплю порізати кубиками,квасолю,якщо велика, перерізати,додати відварені або консервовані грибочки.Заправляти салатик підсмаженою на олійці цибулькою,розтертим з сіллю часником.Сіль і перець до смаку.

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Irina
16 лютого 2010 17:20
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
marinka
а можна детальніше і про дрючок тоже

Отже береться така собі палиця-дрючок lol з костра (звичайно перед цим як класти в вогнище треба дивитися чи не соснова вона і звісно чи чистенька smile ). Палиця буде обвуглена і коли вже час приймати куліш з вогню швиденько тикаєм в казанок, воно зашумить і приймаєм. Щось там таке стається, що дуже смачно виходить. smile

А щодо крупи пеничної, то в нас вона різних розмірів - і мілкіша, і крупніша. Варимо каші з неї. Мені так дуже смакує. Я й сьогодні купила.Але багато (наперед) купувати не слід, бо в ній швидесенько заводяться неїстівні "жителі". До речі, маленьких курчат і качат ми теж нею годуємо... lol
Перейти на початок сторінки
marinka
16 лютого 2010 21:37
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Irina
Щось там таке стається, що дуже смачно виходить.

То видно шось файне стається wink Дуже дякую за секрет lol з дрючком
Перейти на початок сторінки
lana
16 лютого 2010 21:57
Повідомлення #25


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
А у нас так "приправляють" уху , особливо, коли готується на природі
Перейти на початок сторінки
Irina
16 лютого 2010 22:05
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
lana, ми ж з тобою землячки, то дрючки й пхаємо! lol
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 лютого 2010 23:00
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Irina
Щось там таке стається, що дуже смачно виходить.

То таке на кухні на плиті не стається, тільки на природі... Читала статтю про банош (гуцули кажуть, що справжній банош готують на вогні, щоб димом пропах і вогню набрався).... так і тут. smile
Перейти на початок сторінки
Маруся
17 лютого 2010 00:31
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Коко Шанель
Вона дуже смачна, особливо каша з нею


Мої домашні дуже люблять цю кашу. Варю її дуже часто. Запікаю в духовці а потім з маслом пакують, аж гай гуде.
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 лютого 2010 16:54
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Готуємо голубці з тертої картоплі. В кожної господині свій рецепт. Мені дуже подобається, як готує їх наша бабуня.
Голубці з тертої картоплі
рецепт тут

Перейти на початок сторінки
gutka
17 лютого 2010 20:37
Повідомлення #30


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель
В піст готую такий супчик - куліш називається...

дуже вдячна за чудовий супчик, я такий приготувала вперше, від себе додала трішки моркви та меленого перцю, тож вийшов пахучий та гостренький, дУже смачненький
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2022 07:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100