лікер Вишневий за одну добу 1 літра горілки 100 ягід вишень без кісточок 200 вишневих листків 1,5 літра води 1-2 кілограмів цукру за смаком 1 чайна ложка лимонної кислоти спосіб приготування: ягоди та листя заливаємо водою,доводимо до кипіння та кип"ятимо 10 хвилин, потім додаємо кислоту. Виключаємо і даємо настоятися 10 годин. Через 10 годи проціжуемо через марлю, та добре віджимаємо. Додаємо цукор і кип"ятимо ще 10 хвилин. Охолоджуємо та додаємо горілку. Розливаємо по бутилках та даємо охолонути. Добре смакує охолодженим! Ятакож так само робила з абрикос вийшло дуже смачно. Смакуйте наздоровЯ.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вишневий лікер "Подільський" 70вишень 200 листочків від вишні 1,5л. води Все це проварити 15хв. і процідити Потім додати 1,5 л. сахару, 2ч.л. лим. кислоти 1 ще варити 10 хв. Коли вистигне + 1 літру горілки бажано магазинної. Я давала спирт розведений. Лікер ароматний, має насичений смак та колір
Глінтвейн медовий з чорним перцем Для рецепта Вам будуть потрібні: - Напівсолодке червоне вино - 1 пляшка - Апельсин - 1 шт. - Гвоздика - 5-6 шт. - Кориця - щіпка - Чорний перець - 3-4 горошини - Сіль - щіпка - Мед - 1 ч.л. Апельсин нарізати кружками разом з цедрою. Вино підігріти і ввести в нього інші компоненти. Процідити і негайно подавати. Відмінний зігріваючий засіб, добре допомагає при застуді, якщо випити на ніч. Рецепт з ill.ru Теперво си бахнула і впяніла ! Дуже смачний получився!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!