Лікер з троянди (рожі)
350 г пелюсток троянд (рожі)
800 г цукру
3 ст. ложки лимонної кислоти
1,6 л води холодної кип"яченої
800 мл горілки
Пелюстки рожі перебрати, розтерти з 1 склянкою цукру і лимонною кислотою на кашку:
Викласти цю кашку в посудину і помістити у холодильник на 3 дні:
Через три дні закипятити воду з рештою цукру. Охолодити і вимішати з трояндовою масою.Поставити у холодильник і витримати тиждень, помішуючи кожен день.
Далі відцідити від пелюсток. Додати горілку і закоркувати в пляшки. Лікер готовий! Можна насолоджуватися!
Дуже вже схотілось спробувати цього лікерчику, зробила півпорції. Він в мене ще в процесі, тому фотку додам пізніше.
Цей лікерчик знайшла в неті.