Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Корисні поради - що і чим можна замінити , як замінити пудинг, кисіль ...
ОЛЕСЯ
2 березня 2016 15:15
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554

Лляне яйце - чудовий замінник курячого яйця у випічці

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Кіра
3 березня 2016 14:55
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
ОЛЕСЯ,
а де його взяти?
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
3 березня 2016 17:32
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Кіра
ОЛЕСЯ,
а де його взяти?

Кіра беремо насіння льону, молемо на кавомолці.
Ось так виглядає.

( Пробувала молоти у блендері нічого не вийшло.)

Після цього 1 ст.л. молотого насіння заливаємо 3 ст.л. води, змішуємо до однорідності.
Суміш залишаємо на годину у холодильнику, краще на ніч.
Усе яйце готове. Можна у випічну

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Наталюня
4 березня 2016 13:44
Повідомлення #34


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Цитата: ОЛЕСЯ
Можна у випічну

І у бісквіти теж?
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
8 березня 2016 21:50
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Наталюня
І у бісквіти теж?


У бісквіти не підійде, бо льон не зібється на піну.

Бачила рецепт вегетаріанського бісквіту, то там взбивають нутовий відвар на піну.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Наталюня
9 березня 2016 10:57
Повідомлення #36


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Цитата: ОЛЕСЯ
У бісквіти не підійде, бо льон не зібється на піну.

Я так і думала)))
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
11 березня 2016 12:33
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Чудова альтернатива і заміна білка відвар із нута
В ситечку нут, в каструлі відвар
А ось взбитий на піну відвар

Фото взбитого до густої піни на жаль немає( але і безе і зефір з них смачні і солодкі а головне без білка

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
25 березня 2016 09:37
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Чудова альтернатива купованому квасу чайний квас або напій із чайним грибом
Корисні поради - що і чим можна замінити

Цитата: gutka
по-перше потрібно дістати сам чайний гриб, а далі потрібно діяти таким чином, принаймні так роблю я, моя сестричка,
в 3- літровій банці заварити 1,5 л чаю(можна чорний, можна зелений) додати 5-6 ст. ложок цукру та коли охолоне помістити в чай сам гриб, зав"язати банку складеною в два-три шари марлею й залишити на 5-6 днів, після чого квас можна пити, рекомендують його вживати за 0,5 год до їжі або 2 год після їжі (скажу чесно ми не завжди цього дотримуємось).


Чайний гриб корисний при багатьох хворобах


--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Кіра
30 березня 2016 11:01
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
таааккк...знаю той гриб..у спеку дуже смачно!
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
1 квітня 2016 00:47
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Як правильно замінити листовий желатин на порошковий?

З інтернету "у листового желатину сильніші желіруючі властивості.
2 г листового желатину = 3 г гранульованого."



Після вивчення пачок наявного в мене желатину запуталась )) Рідко використовую його у кулінарії

На упаковці листкового желатину Др еткер зазначено 6 листів = 10 г, достатньо на 500 мл

Желатин фірми Деко (к-10) зазначено, що 10 г желатину (це 1 ст.л.) використовують із розрахунку 400-600 мл

Желатин фірми Мрія (П-11) зазначено. що 1 ст.л. (10 г) залити 1-1,5 скл. води чи сиропу (це 200-300 мл)


Питання правильності заміни листового желатину на порошковий відкритий. Чекаю відповідь


--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 11:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100