Цитата: KASYA
Дужк апетитна получилась "фальшива качка"! Вона ще і смачна, я робила вже двічі!
KASYA, щиро дякую
.В нас вона стане частенько з"являтись на столі тапер також
Пропоную Вам скуштувати смачненькі
Подвійні шоколадні оладки від Ектора Хіменеса Браво.
Готував він їх для принца Саудовської Аравії.
Правда я собі вирішила зробити тісто більш рідкої консистенції
щоб зробити млинці
Нам потрібно:
молоко 160 мл.
яйця 1 шт.
вершкове масло 60 гр.
борошно 160 гр.
шоколад 160 гр.
какао 50 гр.
цукор 40 гр.
сіль 5 гр.
цукрова пудра 90 гр.
І для прикраси все що Вам смакує.
1. Вимішуємо в одній мисочці молоко, яйце, масло розтоплене до однорідної маси.(Якщо робити оладки то все молоко одразу не додавати, а спочатку 3/4 скл. а вже коли поєднаєте сухі та вологі інгредієнти тоді і додасте решту молока)
2.В іншій мисочці змішуємо муку, какао,цукор та сіль, 1 ч. л. порошку до печива.
3. У великій глибокій мисочці змішуємо сухі та вологі інгредієнти до однорідної консистенції та додаємо подріблений шоколад.( краще чорний).
4. Розігріваємо сковорідку.Даємо краплю масла.
5. На сковорідку наливаємо приблизно 40 гр тіста та обжарюємо на середньому вогні 1-2 хв. з однієї сторони і коли з"являться пухирці обережно перевертаємо і обжарюємо з іншої сторони також 1-2 хв.І так з усім тістом.Подаємо посипавши цукровою пудрою.Ектор пропонує ще з полуницею.
Я ж зробила млинці а не оладки і спробувала:
Крем з маскарпоне від Ектора.Цукор 3 ст.ложки збиваємо з 6 шт.жовтків добіла, додаємо 500 гр. маскарпоне (або густі вершки) 2 ст.л.кави і 1 ст.л рому та вина.( я не додавала спиртне)
В крем додала порізаний на кусочки апельсин та зерна гранату для прикраси.