Салат "Експромт" ( треба було щось до бульби дати , а кукурудзу у нас люблять усі, тому пару баночок завжди стоїть у холодильнику, особливо ,коли сезон овочів підходить до завершення ) 1 б консервованої кукурудзи 1 невелика цибуля 1 болгарський перець Заправка 1 ст л соняшникової олії 1 ст л оливкової олії 1 ст л лимонного соку сіль, перець Цибулю і перець нарізати кубиками, додати кукурудзу, залити заправкою і перемішати . Смачного
Повідомлення відредагував chajka - 1 листопада 2012 11:24
Цвітна капуста "А ля мізки" (оригінальна назва з польського журналу) Цвітна капуста (невелика головка) 2 цибулі 3 яйця 2 ст л масла 0,5 ч л цукру, сіль, перець Капусту порізати на дуже дрібні суцвіття, відварити до готовності в підсоленій воді з цукром ( не переваріть, 5-7 хв достатньо). Цибулю порізати кубиками, обсмажити на маслі до прозорості ( не рум"янити!!!). До цибулі вкинути капусту і 2-3 хв прогріти, додати взбиті яйця, сіль, перець. Смажити, помішуючи, поки яйце не проготується. Смачного Можна посипати тертим сиром, в мене не було, то не посипала
Грецькі горіхи в цукрі Колись співробітниця розповідала, що донька була в Туреччині, і її там пригощали кавою з такими горішками. 1 скл чищених горіхів ( бажано половинками, але то вже як вийде ) 3 ст л цукру Кидаєми горіхи на суху пательню і легко обсмажуємо, засипаємо цукром і швидко перемішуємо, цукор почне топитися, стане липким і обліпить горіхи, тут головне вчасно зняти з вогню, щоб наш цукор не перетворився в карамель, бо тоді у вас вийде грильяж . Горішки мають бути в цукрі , але окремо один від одного Смачного Можна таким чином приготувати і інші горіхи . Експериментуйте
Повідомлення відредагував chajka - 1 листопада 2012 11:20
Рис з овочами і м"ясом 1 скл рису 300 гр телятини 1 велика морква 1 цибуля 1 болгарський перець 1 скл капусти (натерти так як моркву) сіль, перець, лавровий лист 3 ст л олії В баняк наливаємо олію, кладемо терту моркву і капусту, дрібно порізану цибулю і перець, м"ясо кубиками, лавровий лист. Зверху засипаємо промитим рисом. Додаємо приправи і заливаємо водою (2 см над рівнем рису ). Варити на повільному вогні 30 хв. Смачного Пропоную використовувати нешліфований рис, в ньому більше вітамінів
лесик-лисик спробуй при нагоді зробити, сирники смачні виходять , інколи на зубок попадає морквинка, і створює таку собі пікантність . Моя дитина їла, казала ,що смачно , а то самий головний мій критик, щодо кулінарії
Скажіть, будь ласка, пюре сире чи запекти гарбуз і тоді зробити пюре
Я ріжу гарбуз невеликими кубиками, заливаю 0,5 скл води і варю, помішуючи, приблизно 10 хв , потім взбиваю блендером. Можна і запекти, але то займає трохи більше часу.