Домашній плавлений сир (економваріант)
1 кг сиру
3 ст л олії
1 ч л солі
0,5 ч л соди
1 ч л кмину , перець (то від себе додала) Сир попередньо заморозити. Заморожений сир кинути в киплячу воду і варити на маленькому вогні до закипання. Відцідити сир, добре відтиснути, кинути в банячок, додати всі спеції і олію, варити ,помішуючи, 5-10 хв до повного розплавлення. Вилитии в форму , остудити. Смачного
Я варила відігрітий сир в посудині з антипригарним покриттям, то не дуже приставало до стінок , і легко потім відмивалося
. Сир вийшов добрий і смачний , не гірший за той , що з маслом і яйцями
.
Рецепт з cookorama.net
Варіант №2 "
Пікантний"
Замість кмину додайте 0,5 ч л куркуми і 1 ч л приправи до м"яса (в мене фірми Каміс). Отримаєте цікавий, смачний, пікантний сир