Запіканка з броколі та картоплі 500 гр броколі 4 картоплини 3 яйця 150 гр сметани сіль та перець Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками, відварити в підсоленій воді. Броколі розділити на малі суцвіття, також відварити в підсоленій воді (варити 5-7 хв). Овочі викласти в змащену форму для випікання. Яйця, сметану, сіль та перець взбити і залити овочі. Пекти 20-25 хв при 180*. Це смачноооо
chajka, Який діаметр форми має бути)?????????Поставила пекти!Але щось таке тоненьке вийшло))) надіюсь що трохи виросте))) в мене форма 21 см діаметром
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
chajka, ой забула все ок)) вже)) Фіодоне),запахи на всю хату виросло такими горками ,рум2яне буде завтра на сніданок))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
uliana_y я там писала, що порція виходить невелика, щойно поміряла форму , в мене 18 см . Та дуже воно не виросте , там сир важкий , але має бути смачне
Сирник з варенням Тісто: 1,5 скл муки дрібка солі 0,5 ч л соди ,гашеної оцтом 50 гр масла 4 ст л сметани Сирна маса: 400 гр сиру 0,5 скл цукру 2 яйця 1 п ванільного пудингу 1 ч л цитрусових цукатів Крім того: 1 скл густого варення
Замісити тісто. Сир добре перетерти, додати решту складників, вимішати до однорідної маси. Тісто розтачати, викласти у змащену форму, формуючи бортики. Намазати варенням. Зверху викласти сирну масу. Пекти 50 хв при 180* . Смачного . В мене гарбузово-яблучне варення, іншим разом візьму якесь кольорове варення, щоб було цікавіше на вигляд. Я собі уявляю, яка то буде смакота з вишневим варенням
Легкий десерт (ніби Тірамісу ) Це коли хочеться чогось смачненького, і то вже . Для цього раджу завжди мати вдома прозапас пачку печива Савоярді ( найдешевше знайшла в Ашані - 400 гр 17 грн). Коли нежданні гості на порозі - можна щось з них скомбінувати, вкінці-кінців їх просто так можна з"їсти з кавою . Наші господині з Дрімфуду вже виклали кілька подібних рецептів , але мій десерт - то експрес -десерт ( бо хотілося вже і негайно ) печиво Савоярді 200 гр сиру 300 гр сметани 0,5 скл цукру-пудри ( або на ваш смак) 300 мл запареної натуральної кави з 1 ч л цукру Сир ,сметану і цукор покласти в блендер і довго-довго перемелювати (без блендера нічого не вийде), має вийти ідеально однорідна маса. На тарілку викласти 2 печива, попередньо вмочивши їх повністю в каву на 1-2 секунди, на них ложку крему, знову 2 "мокрих" печива і зверху ложку крему. Посипати какао. Тепер робите гостям каву або чай а десерт настоюється 5-10 хв Смачного Нуууу .................. а якщо маєте трохи більше часу, то робите десерт у вигляді класичного тортика тірамісу, коли настоїться, буде смакотаааа
Повідомлення відредагував chajka - 25 жовтня 2012 17:02
Гарбузові макарони 1,5 скл гарбузового пюре 4 скл муки (+ - 0,5 скл) 1 ч л солі 2 ст л олії Замісити тісто, воно має бути трішки м"якше ніж на вареники, тоді макарони смачніші , і не такі забиті. Розтачати вареничку, розрізати як собі хочете, можна склянкою вирізати кружечки, або просто порізати малими квадратиками або тонкими смужками Варити в підсоленій воді 3-4 хв після закипання Подавати можна з чим заманеться, так, як звичайні макарони. Я просто засмажила цибульку . Смакотаааа . Гарбуз не відчувається взагалі, алеж він там є, і ми про це знаємо - тому це дуууже корисні макарони , навіть можна сказати дієтичні
Повідомлення відредагував chajka - 29 грудня 2012 22:09
Мої Гарбузові налисники 3 скл молока 2 яйця дрібка солі 2 ст л цукру 2 ст л олії 0,5 ч л ванільного цукру 1,5 скл гарбузового пюре мука ( тісто має бути як рідка сметана) В мене гарбуз попався не оранжевий, а жовто-зелений , тому налисники в мене з легким салатовим відтінком . Гарбуз в тісті не відчувається, налисники виходять як звичайні, тільки з додатковими вітамінами Начиняла налисники солодким сиром з сметаною. Смачного
Повідомлення відредагував chajka - 29 грудня 2012 22:10