Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Чим хата багата, заходьте, Вам тут завжди раді:)
chajka
20 жовтня 2012 21:22
Повідомлення #141


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Запіканка з броколі та картоплі

500 гр броколі
4 картоплини
3 яйця
150 гр сметани
сіль та перець

Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками, відварити в підсоленій воді. Броколі розділити на малі суцвіття, також відварити в підсоленій воді (варити 5-7 хв). Овочі викласти в змащену форму для випікання. Яйця, сметану, сіль та перець взбити і залити овочі. Пекти 20-25 хв при 180*. :smile:

Це смачноооо :winked:

Обговорення тут

Повідомлення відредагував chajka - 26 вересня 2013 18:11
Перейти на початок сторінки
uliana_y
21 жовтня 2012 20:27
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
chajka,
Який діаметр форми має бути)?????????Поставила пекти!Але щось таке тоненьке вийшло))) надіюсь що трохи виросте))) в мене форма 21 см діаметром

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
chajka
21 жовтня 2012 20:31
Повідомлення #143


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
uliana_y
а що печемо?
Перейти на початок сторінки
uliana_y
21 жовтня 2012 21:13
Повідомлення #144


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
chajka,
ой забула все ок)) вже))
Фіодоне),запахи на всю хату виросло такими горками ,рум2яне буде завтра на сніданок))

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
chajka
21 жовтня 2012 21:21
Повідомлення #145


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
uliana_y
я там писала, що порція виходить невелика, щойно поміряла форму , в мене 18 см . Та дуже воно не виросте , там сир важкий :fellow: , але має бути смачне :smile:
Перейти на початок сторінки
chajka
24 жовтня 2012 16:17
Повідомлення #146


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Моя перша торбинка і Буряковий торт з чорницями

Повідомлення відредагував chajka - 24 жовтня 2012 16:29
Перейти на початок сторінки
chajka
24 жовтня 2012 16:27
Повідомлення #147


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Сирник з варенням
Тісто:
1,5 скл муки
дрібка солі
0,5 ч л соди ,гашеної оцтом
50 гр масла
4 ст л сметани
Сирна маса:
400 гр сиру
0,5 скл цукру
2 яйця
1 п ванільного пудингу
1 ч л цитрусових цукатів
Крім того:
1 скл густого варення

Замісити тісто. Сир добре перетерти, додати решту складників, вимішати до однорідної маси. Тісто розтачати, викласти у змащену форму, формуючи бортики. Намазати варенням. Зверху викласти сирну масу. Пекти 50 хв при 180* . Смачного :smile: .

В мене гарбузово-яблучне варення, іншим разом візьму якесь кольорове варення, щоб було цікавіше на вигляд. Я собі уявляю, яка то буде смакота з вишневим варенням :tongue:


Обговорення ось тут

Повідомлення відредагував Натонька - 29 березня 2013 11:53
Перейти на початок сторінки
chajka
25 жовтня 2012 17:01
Повідомлення #148


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Легкий десерт (ніби Тірамісу :laughing: )
Це коли хочеться чогось смачненького, і то вже :tongue: . Для цього раджу завжди мати вдома прозапас пачку печива Савоярді ( найдешевше знайшла в Ашані - 400 гр 17 грн). Коли нежданні гості на порозі - можна щось з них скомбінувати, вкінці-кінців їх просто так можна з"їсти з кавою :lol: .
Наші господині з Дрімфуду вже виклали кілька подібних рецептів , але мій десерт - то експрес -десерт :laughing: ( бо хотілося вже і негайно :feel: )

печиво Савоярді
200 гр сиру
300 гр сметани
0,5 скл цукру-пудри ( або на ваш смак)
300 мл запареної натуральної кави з 1 ч л цукру

Сир ,сметану і цукор покласти в блендер і довго-довго перемелювати (без блендера нічого не вийде), має вийти ідеально однорідна маса. На тарілку викласти 2 печива, попередньо вмочивши їх повністю в каву на 1-2 секунди, на них ложку крему, знову 2 "мокрих" печива і зверху ложку крему. Посипати какао.
Тепер робите гостям каву або чай :smile: а десерт настоюється 5-10 хв :amam: Смачного :smile:

Нуууу .................. а якщо маєте трохи більше часу, то робите десерт у вигляді класичного тортика тірамісу, коли настоїться, буде смакотаааа :tongue:

Повідомлення відредагував chajka - 25 жовтня 2012 17:02
Перейти на початок сторінки
chajka
26 жовтня 2012 15:43
Повідомлення #149


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Гарбузові макарони
1,5 скл гарбузового пюре
4 скл муки (+ - 0,5 скл)
1 ч л солі
2 ст л олії

Замісити тісто, воно має бути трішки м"якше ніж на вареники, тоді макарони смачніші , і не такі забиті.

Розтачати вареничку, розрізати як собі хочете, можна склянкою вирізати кружечки, або просто порізати малими квадратиками

або тонкими смужками

Варити в підсоленій воді 3-4 хв після закипання

Подавати можна з чим заманеться, так, як звичайні макарони. Я просто засмажила цибульку :smile: . Смакотаааа :winked: . Гарбуз не відчувається взагалі, алеж він там є, і ми про це знаємо - тому це дуууже корисні макарони :laughing: , навіть можна сказати дієтичні :m05108:

Повідомлення відредагував chajka - 29 грудня 2012 22:09
Перейти на початок сторінки
chajka
29 жовтня 2012 12:16
Повідомлення #150


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Мої Гарбузові налисники
3 скл молока
2 яйця
дрібка солі
2 ст л цукру
2 ст л олії
0,5 ч л ванільного цукру
1,5 скл гарбузового пюре
мука ( тісто має бути як рідка сметана)


В мене гарбуз попався не оранжевий, а жовто-зелений :sad: , тому налисники в мене з легким салатовим відтінком :lol: . Гарбуз в тісті не відчувається, налисники виходять як звичайні, тільки з додатковими вітамінами :smile:

Начиняла налисники солодким сиром з сметаною. Смачного :smile:

Повідомлення відредагував chajka - 29 грудня 2012 22:10
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 1 жовтня 2020 22:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 11
Користувачі: MonrealFremi
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100