Ну і по- третє , апельсинові цукати, десь в нас на сайті бачила з лимона, та не пригадаю де Тут я повторюся, Апельсин добре помити, зняти ножем шкірку, чим тоньше тим краще, щоб того білого було поменьше. Шкірку залити окропом на 2 хв , злити воду , і залити ще раз на 2 хв . Добре просушити (паперовим рушником, а краще , нехай трохи полежить , щоб вся волога висохла ) , нарізати тонкими смужками, або дрібними кубиками, кому як пасує. Накладати в скляну банку ложку цедри, ложку цукру, ложку цедри, ложку цукру.... і т д . Зберігати в холодильнику. Можна використовувати в випічці , додавати до чаю , а моя доця, то з ложки може їсти Теж саме можна і зробити з лимона, тільки лимон вже дітей не заставляйте їсти
Повідомлення відредагував chajka - 17 жовтня 2012 12:10
oksana d ssaazzoonn дякую , приємно бачити вас у себе в гостях. Частіше заходьте на горнятко кави , або того мандаринкового чаю Дякую всім хто заходить на мої сторінки , і за плюсики в репутації. То мене надихає і далі займатись кулінарією
Повідомлення відредагував chajka - 17 жовтня 2012 15:06
Яілатан, обов"язково спробуй, моя доця сирника не любить , а то Фіадоне їла, і казала , що добре . Тут, ніби, і продукти що на сирник, а не сирник виходить, смак ніжніший, сир не так відчувається, а певно з рікоттою булоб взагалі ( я так розумію, то ніжний вершковий сир)
Так , там ніжний сирний смак -щось між марскапоне і сиром . Я десь раз тільки пробувала , а мала недавно можливість купити недорого(бо так в нас його немає)- і "глупе" не купило.Потім так шкодувала...Чуть не забула- ДЯКУЮ за такі репти смачні і цікаві, куланар ти "сильний"! (і людина хороша та щира ).
Повідомлення відредагував нінок - 17 жовтня 2012 15:28
,та де там , який кулінар , так собі аматор . То поки є можливість, бо сиджу вдома з дітьми, то готую всякі витребеньки, чоловік нарікає , що готую все шось нове , а до того що йому дуже сподобалося не вертаюся. А я хочу все попробувати . Нічого, от піду на роботу , посаджу всіх на дієту
Рисова запіканка з гарбузом і яблуками Сама не сподівалася, що вийде так смачно 1 скл рису 2 скл пюре вареного гарбуза 2 яблука 1 ч л кориці 4 ст л цукру 2 яйця 150 гр сметани Рис відварити в легко підсоленій воді. Яблука почистити і порізати невеликими кусочками. В змащену форму для запікання викласти шарами половину рису, зверху 1 скл гарбузового п"юре, 0,5 ч л кориці, 1 яблуко, 1 ст л цукру. Знову - рис, гарбуз, кориця, яблуко, цукор. Сметану , яйця і 2 ст л цукру добре взбити . Вилити на яблука, виделкою проколоти до дна форми, щоб заливка рівномірно розприділилася. Пекти 35-40 хв при 190* Я не є особливим фанатом гарбуза, але так як то дуууже корисна ягода, то в раціоні має бути присутня (Тут я повторюся )Не очікувала , що вийде така смакота, обов"язково спробуйте.