Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
gutka
2 вересня 2009 15:41
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Українські кулінарні традиції вельми багаті, тож хочу поділитись описами страв, які готую я, які були схвалені моїми рідними і друзями.





мій каталог

Повідомлення відредагував gutka - 14 листопада 2011 18:16
Перейти на початок сторінки
gutka
2 вересня 2009 16:23
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Рогалики з вишнями (начинка може бути довільною)

для тіста потрібно

розчинити в 1 скл.теплого молока та 70 мл води 30 г дріжджів, додати
2 ст.ложки сметани, 2 ст.ложки цукру, 0,5 ч.ложки соди,дрібку солі

окремо в миску просіяти приблизно 3 скл.борошна і натерти на терці
пачку маргарину(250 г), перемішати, зробити всередині "ямку" куди виляти
розчин та замісити тісто додаючи борошно

готове тісто розділити на 6 частин та поставити в холодильник на 2-3 години.

далі
кожну частину розкачувати качалкою, щоб вийшло коло, розрізати коло на
трикутники (спочатку на чотири, а потім ці чотири ще наполовину
розрізати). На ширшу частину трикутника класти начинку (у мене вишні консервовані у власному соці) й згортати його в трубочку, готові рогалики кладете на промазану жиром бляшку і в духовку.
Випікати при темп.180 градусів, доки підрум"яняться.
Випечені рогалики гарячими посипати цукровою пудрою.



рогалики з сиром

Повідомлення відредагував gutka - 14 листопада 2011 18:15
Перейти на початок сторінки
gutka
2 вересня 2009 16:46
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Запрошую на сирники з варенням та сметанкою

аби приготувати смачні сирники необхідно взяти свіжий, добре віджатий домашній сир, приблизно грам 300-400 добре вимішати з цукром (до смаку) та 2 яйцями, потім додати 2 ст.ложки борошна (інколи використовую кукурудзяне)
далі за допомогою 2 столових ложок формую з сирної маси сирники, які "обвалюю" зі всіх сторін у тарілці з борошном і обсмажую на розігрітій олії
Перейти на початок сторінки
gutka
2 вересня 2009 16:54
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
СИР домашнього приготуваня tongue


для початку потрібно приготувати з кислого молока домашній сир, при цьому його потрібно трішки переварити
далі закип"ятити 1 літр молока зменшити вогонь та всипати у молоко 1 кг домашнього сиру, коли сироватка підійте доверху сир слегка процідити та залишити аби охолов

потім до сиру вбити 2 яйця, додати по 1 чайній ложці солі та соди добре перемішати і поставити варитись на водяну баню хвилин на 15-20 хвилин, час від часу помішувати, потім додати 100 грам вершкового масла та перелити до форми і поставити у прохолодне місце (на ніч)
Перейти на початок сторінки
gutka
2 вересня 2009 18:20
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Cупер маринад для любого м"яса та сала аби далі запікати чи коптити , списала у "весільної" господині сама так роблю тепер завжди

Норма: на відро води 1 літра солі закипить

тоді додати лаврове листя, перець чорний горошком, 2 цибулини, 2 морквини, кипить 5 хв. охолоне маринувати м"ясо (я залишаю на ніч у прохолодному місці, а далі запікаю) Смачного!
Перейти на початок сторінки
ir71
2 вересня 2009 18:37
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
І з перших сторінок,вже сипляться класні рецепти.Дякую тобі що ділишся ними з нами.
Такий сир готує моя свекруха і знаю що він дуже смачненький.Молодчинка!!!

Зразу прошу вибачення що звернулася на "ти",просто як правило на форумах спілкуються на "ти",бо тут всі рівні.Але якщо це тобі заважає і неприємно то я перейду на "ви"..

Повідомлення відредагував ir71 - 2 вересня 2009 17:42
Перейти на початок сторінки
gutka
2 вересня 2009 19:03
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
ні, все просто чудово, все мене влаштовує, давно із захопленням переглядаю даний сайт, дещо готувала за рецептами, які знайшла тут
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
2 вересня 2009 20:40
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1697
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6257
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13872
Катерино, вітаю з відкриттям!
Дуже тішуся, коли до нас приєднюються нові господині tongue
Бажаю, щоб кожен рецепт, викладений в цій темці був випробуваний багатьма людьми і похвалений!

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
2 вересня 2009 21:16
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1285
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:573185694

Бали: 4288
КАТЯ, вітаю з відкриттям темки!!! love love
Бажаю творчого натхнення і цікавих рецептів!!! love love
В І Т А Ю ! ! !
Перейти на початок сторінки
gutka
3 вересня 2009 08:45
Повідомлення #10


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
дуже приємно, що ви мене гарно прийняли до себе wink
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 31 серпня 2015 05:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Торт з плавленими сирками
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:07)
Торт" Хрещатий яр"
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:07)
Торт "Ейфорія"
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:06)
"Поцарапаний" торт
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:06)
Гаряча закуска в батоні
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:05)
Фарширована гуска
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:05)
Бублики фаршировані
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:04)
Канапки-"жульєн"
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:04)
Мексиканські перчики.
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:03)
Лінивий брізоль
  Пише Olenap (Сьогодні, 01:03)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 5
Користувачі: Trocaerrok, Trocaerrok
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100