Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
gutka
2 вересня 2009 15:41
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Українські кулінарні традиції вельми багаті, тож хочу поділитись описами страв, які готую я, які були схвалені моїми рідними і друзями.





мій каталог

Повідомлення відредагував gutka - 14 листопада 2011 18:16
Перейти на початок сторінки
gutka
2 вересня 2009 16:23
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Рогалики з вишнями (начинка може бути довільною)

для тіста потрібно

розчинити в 1 скл.теплого молока та 70 мл води 30 г дріжджів, додати
2 ст.ложки сметани, 2 ст.ложки цукру, 0,5 ч.ложки соди,дрібку солі

окремо в миску просіяти приблизно 3 скл.борошна і натерти на терці
пачку маргарину(250 г), перемішати, зробити всередині "ямку" куди виляти
розчин та замісити тісто додаючи борошно

готове тісто розділити на 6 частин та поставити в холодильник на 2-3 години.

далі
кожну частину розкачувати качалкою, щоб вийшло коло, розрізати коло на
трикутники (спочатку на чотири, а потім ці чотири ще наполовину
розрізати). На ширшу частину трикутника класти начинку (у мене вишні консервовані у власному соці) й згортати його в трубочку, готові рогалики кладете на промазану жиром бляшку і в духовку.
Випікати при темп.180 градусів, доки підрум"яняться.
Випечені рогалики гарячими посипати цукровою пудрою.



рогалики з сиром

Повідомлення відредагував gutka - 14 листопада 2011 18:15
Перейти на початок сторінки
gutka
2 вересня 2009 16:46
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Запрошую на сирники з варенням та сметанкою

аби приготувати смачні сирники необхідно взяти свіжий, добре віджатий домашній сир, приблизно грам 300-400 добре вимішати з цукром (до смаку) та 2 яйцями, потім додати 2 ст.ложки борошна (інколи використовую кукурудзяне)
далі за допомогою 2 столових ложок формую з сирної маси сирники, які "обвалюю" зі всіх сторін у тарілці з борошном і обсмажую на розігрітій олії
Перейти на початок сторінки
gutka
2 вересня 2009 16:54
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
СИР домашнього приготуваня tongue


для початку потрібно приготувати з кислого молока домашній сир, при цьому його потрібно трішки переварити
далі закип"ятити 1 літр молока зменшити вогонь та всипати у молоко 1 кг домашнього сиру, коли сироватка підійте доверху сир слегка процідити та залишити аби охолов

потім до сиру вбити 2 яйця, додати по 1 чайній ложці солі та соди добре перемішати і поставити варитись на водяну баню хвилин на 15-20 хвилин, час від часу помішувати, потім додати 100 грам вершкового масла та перелити до форми і поставити у прохолодне місце (на ніч)
Перейти на початок сторінки
gutka
2 вересня 2009 18:20
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Cупер маринад для любого м"яса та сала аби далі запікати чи коптити , списала у "весільної" господині сама так роблю тепер завжди

Норма: на відро води 1 літра солі закипить

тоді додати лаврове листя, перець чорний горошком, 2 цибулини, 2 морквини, кипить 5 хв. охолоне маринувати м"ясо (я залишаю на ніч у прохолодному місці, а далі запікаю) Смачного!
Перейти на початок сторінки
ir71
2 вересня 2009 18:37
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
І з перших сторінок,вже сипляться класні рецепти.Дякую тобі що ділишся ними з нами.
Такий сир готує моя свекруха і знаю що він дуже смачненький.Молодчинка!!!

Зразу прошу вибачення що звернулася на "ти",просто як правило на форумах спілкуються на "ти",бо тут всі рівні.Але якщо це тобі заважає і неприємно то я перейду на "ви"..

Повідомлення відредагував ir71 - 2 вересня 2009 17:42
Перейти на початок сторінки
gutka
2 вересня 2009 19:03
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
ні, все просто чудово, все мене влаштовує, давно із захопленням переглядаю даний сайт, дещо готувала за рецептами, які знайшла тут
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
2 вересня 2009 20:40
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1697
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6251
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13864
Катерино, вітаю з відкриттям!
Дуже тішуся, коли до нас приєднюються нові господині tongue
Бажаю, щоб кожен рецепт, викладений в цій темці був випробуваний багатьма людьми і похвалений!

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
2 вересня 2009 21:16
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1318
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:573185694

Бали: 4285
КАТЯ, вітаю з відкриттям темки!!! love love
Бажаю творчого натхнення і цікавих рецептів!!! love love
В І Т А Ю ! ! !
Перейти на початок сторінки
gutka
3 вересня 2009 08:45
Повідомлення #10


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
дуже приємно, що ви мене гарно прийняли до себе wink
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 31 липня 2015 18:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Планування вагітності, вагітність
  Пише Nataly Cake (Сьогодні, 18:23)
Цукрова флористика
  Пише Miranda (Сьогодні, 17:56)
Простий хліб з кунжутом!
  Пише Krasotinka (Сьогодні, 14:12)
Знайомимся тут
  Пише Натонька (Сьогодні, 12:49)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Марія Митник (Сьогодні, 12:36)
"Поцарапаний" торт
  Пише Solka (Сьогодні, 10:47)
Швейцарський торт
  Пише ІринаТ (Учора, 21:33)
Майонез та інші соуси
  Пише Тигруля (Учора, 20:55)
Номери телефону на небо при життєвих потребах.
  Пише Ксенічка (Учора, 16:53)
Інтернет магазини з інструментами для тортів
  Пише Solka (Учора, 10:13)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 94
Гостей: 72
Користувачі: 24107419, CerBurneCon, Nataly Cake, WalterTug, Натонька
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100