Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Крем білковий
n.uljana
1 серпня 2012 00:11
Повідомлення #11



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 1.04.2012

ICQ:--

Бали: 72
ТаткаДівчата скажіть будь-ласка, чи утварюється на кремі після оформлення шкірка?Щоб крем немазався.
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
1 серпня 2012 09:54
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
n.uljana,
Цитата: n.uljana
Дівчата скажіть будь-ласка, чи утварюється на кремі після оформлення шкірка?Щоб крем немазався.

Якщо білки заварювати довго до 15 хвилин,то потім через добу крем засушиться зверху і буде ніби безе хрумати,а всередині ніжний.А я один раз недоварила,то погано тримав форму і був розлізлий.Краще довше варити.
Перейти на початок сторінки
Lorik
6 грудня 2012 23:47
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 25
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 65
Реєстрація: 29.12.2011

ICQ:--

Бали: 405
Я,напевне, недоварила крем, бо ніяк форми не тримав.Чи погано збила?І консинстенція рідка......Що порадите? Дякую.
Перейти на початок сторінки
Ludka
7 грудня 2012 00:34
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Lorik,
я на вихідних теж робила цей крем вперше. У мене спочатку теж не гуснув, я вже приготувала желатин, так як там дівчата вище писали, що вийшли із ситуації, а потім думаю, а ну ще кину дві ложки масла. І він раптово загус. В мене получилось, що пішло більше масла, ніж у рецепті. То певно, залежить він якості масла.
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
7 грудня 2012 10:36
Повідомлення #15


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Крем просто клас. Мені його порадила Піточка, велике спасибі. Спробула і вийшов одразу, дуже задоволеня і часто використовую. В холодильнику не осідає, не утворюється шкірка, завжди виходить класно. Саша дякую за рецепт
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
7 грудня 2012 10:37
Повідомлення #16


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Крем просто клас. Мені його порадила Піточка, велике спасибі. Спробула і вийшов одразу, дуже задоволеня і часто використовую. В холодильнику не осідає, не утворюється шкірка, завжди виходить класно. Саша дякую за рецепт
Перейти на початок сторінки
Muwka
3 квітня 2013 13:02
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 68
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 48
Реєстрація: 29.10.2012

ICQ:--

Бали: 285
Дуже-дуже дякую Volo-shci за такий хороший крем.Справи з прикрашанням торта кремом ще ніколи не мала.Крем вийшов з першого разу.Хочу показати свій торт який прикрашала ним.Тільки не судіть строго,бо робила це вперше.Не знаю чи тут можна закидати фото,якщо ні то видаліть будь ласка.Тільки в мене блиску на кремі не лишилось,а він затвердів.
Перейти на початок сторінки
кечамут
10 жовтня 2013 08:46
Повідомлення #18


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 8
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 27
Реєстрація: 21.09.2012

ICQ:--

Бали: 102
Ура-Ура класний рецепт все вийшло з першого разу. На другий день не затвердів білок який поклала такий залишився.
Перейти на початок сторінки
кечамут
10 жовтня 2013 08:56
Повідомлення #19


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 8
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 27
Реєстрація: 21.09.2012

ICQ:--

Бали: 102
http://dreamfood.ua/engine/forum/sources/modules/uploads.php?area=post&fid=115&t
id=2204&pid=0c42m2jsp&wysiwyg=0#
Перейти на початок сторінки
Кіра
8 листопада 2013 19:35
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
Хочу і я спробувати цей чудо крем для прикрашання!!!!!
Перейти на початок сторінки
 
« · Креми · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 19:23

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100