Грибна юшкаСвіжі шампіньони(500г) почистити, помити, порізати і протушити з цибулькою.
В кастрюлю налити десь 2,5 л води, закипить і вкинути 2 грибні кубики і протушені до готовності гриби. Хай вариться.
На сковорідку порізати 3 плавлені сирки "Дружба" 55% жирн., влити туди трохи бульону і на малому вогні розтирати сирки тим,що мнете картоплю. Можна ще підливати потрошки бульон. Сир розітреться і стане рідкий без грудочок. Тоді влити в бульон.
Окремо в тарілці розтерти 5 ложок сметани і 2 ложки муки, дати трошки хол.води і влити в бульон. Ще хай 5 хвилин покипить.
Ще видусити 2 зубці часнику в чашку, влити туди бульон, хай настоїться 5 хв і вилити ріде назад в бульон, але без часнику.
До смаку посолити, дати лавр. листок, можна дати сушений майоран і базилік.
Юшка готова. Смачного!
(Багато писанини, але робиться все скоро.)