Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Ласкаво прошу до мого столу, Рецепти Уляночки
уляночка
26 червня 2009 12:16
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Торт Освіжаючо - Лимонний





Тісто: мій рецепт "Бісквіт з приколом". Перерізати на 3 частини

Крем:
2 скл молока
3/4 скл соку лимону (4-5 шт)
цедра з 3 лимонів
4 ст. л муки з гіркою
5 ст. л крохмалю з гіркою
4 яйця
1 + 1/4 скл цукру
370 гр м"якого масла

В кастрюльці закип"ятити 1 скл молока з цукром. другу склянку змішати з мукою, крохмалем, цедрою, яйцями.
Молоко з яйцями влити до кип"ячого. Варити доти, поки маса не загусне. Охолодити. Коли охолоне - дати сік лимона. Весь час збивати міксером на найвищих обертах, лимонний сік давати поступово!!!!!
Масло добре збити, по- чуть-чуть давати заварний крем.

Бісквітні коржі пропитати білим вином або чимось ще. перемазати лимонним кремом.

Скажу відверто: як на мене - то забагато лимонного соку. наступний раз буду давати 0,5 скл лимонного соку, а то і менше. Торт дійсно освіжаючий -на спекотну погоду. Якщо ви любите кисленьке - то та пропорція, що дана в рецепті як раз для вас

Повідомлення відредагував уляночка - 1 липня 2009 12:53
Перейти на початок сторінки
ir71
26 червня 2009 13:17
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
уляночка,а до якого свята таку красу пекла???Взагалі крем з лимоном то надзвичайно смачно.
Перейти на початок сторінки
уляночка
26 червня 2009 14:48
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Їдем на вихідні до кумів. Пекла просто так. Ми як всі сходимся, то ті дні коли ми разом - як суцільні свята wink
Перейти на початок сторінки
Іванка
26 червня 2009 15:23
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Справді дуже цікавий прікол треба попробувати ,а я ще до тіста додаю ван цукор А розпушувач до тіста ти не даєш???
Я пекла твій бісквітний тортик з полуницями дуже дуже смачно ДЯКУЮ
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
27 червня 2009 19:37
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Гарненький тортик!!!! love Треба і собі спробувати спекти бісквіт з приколом.

Перейти на початок сторінки
sunnygirl
27 червня 2009 22:49
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Цікавий рецепт бісквіту вперше чув але потрібно обовязково спробувати спекти.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
28 червня 2009 15:28
Повідомлення #37


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Уляна дякую за рецепт Баклажанних рулетиків з горіховою начинкою


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
2 липня 2009 11:38
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Цитата: Натонька
Уляна дякую за рецепт Баклажанних рулетиків з горіховою начинкою


на здоров"ячко!
Перейти на початок сторінки
уляночка
2 липня 2009 11:51
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785

Кабачкове рагу моєї куми





1 кг кабачків порізані кільцями,обсмажені
3-4 цибулі порізані кільцями, тушена
2-3 помідори порізані великими кусками, обсмажені
2-3 подрібленого часника
2 ст ложки майонезу

Овочі всі з"єднати, додати майонез . Потушити в каструльці 10-15 хв (без додаванням води). Посолити, в кінці дати часничок.

Це рагу дуже смачне холодне. Можна зробити і з м"ясом. На фото видно реберця. спершу їх треба обсмажити, потім додати до кабачків. Довше потушити.
Перейти на початок сторінки
уляночка
3 липня 2009 10:58
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Студенські деруни з грибним соусом






Сиру картоплю натерти на грубій терці, додати яйце, сіль,перець. Смажити на олії маленькими порціями. До того можна дати просто сметанку, а можна зробити соус: цибульку підсмажити,додати порізані грибочки. В кінці дати сметану. Смачного wink

Ці деруни завжди спасають, коли не знаєш що приготовити.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 06:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 71
Гостей: 39
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100