На днях в мене залишилися 3 білки - думала, куди б це їх пристроїти, от і згадала про рецепт, який вже давненько бачила на liveinternet.ru...
Тістечка Мушлі 1. Спекти безе овальної форми.
2. Висушене безе вмокнути пласкою стороною в розігрітий чорний шоколад і знову викласти на пергамент, на якому вони пеклися - щоб шоколад застиг.
З цим у мене виникли невеличкі проблеми, бо після 8-го березня я шукала в рідному районі чорний шоколад і з'ясувалося, що все, що залишилося - це "Світоч", але він такий поганий (ніжно кажучи) для розігріву...
3. Дві безешки з'єднювати між собою кремом: в оригіналі це збиті вершки, але також можна використати інший крем - я збила масляний лимонний крем - щоб була кислинка.