Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Страви з субпродуктів
Славочка
6 травня 2010 10:29
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ніжний паштет з курячої печінки

Перейти на початок сторінки
Славочка
2 жовтня 2010 22:27
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Печінкові оладки з вівсянкою

Перейти на початок сторінки
Славочка
25 листопада 2010 14:47
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Гречаники з печінкою

Перейти на початок сторінки
lana
25 листопада 2010 16:13
Повідомлення #24


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Я теж дуже полюбляю цю страву!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 листопада 2010 23:04
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ланочко, а як готуєш? так само?
Перейти на початок сторінки
lana
25 листопада 2010 23:55
Повідомлення #26


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Славочка
як готуєш? так само

майже! На 300 г звареної гречки -0.5 кг печінки (свинячої, телячої чи навіть курячої), шматочок меленого свіжого сальця підсмажую з цибулиною. Решту так само. Але робила без підливки. Тепер бачу, що так будуть смачніші. То ж дякую за рецепт!
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 листопада 2010 09:19
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
ага, сальце тут доречне! Я питаю, бо подумала, що гречаники мають формуватися, як котлети. А ці виходить ложкою викладати на сковороду. Але зате ніжні і смачні.
Перейти на початок сторінки
Яруська
28 листопада 2010 16:33
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Печінка по-царськи



•Печінка куряча - 500 г
•Цибуля - 500 г
•Морква - 500 г
•Крупа манна - 1 /2 чашки
•Молоко (або кефір) - 1 /2 чашки
•Майонез, сіль
•Перець мелений

Печінку пропустити через м'ясорубку, змішати з манкою і молоком, посолити, поперчити до смаку ( я ще додала два яйця).
Покласти в холодильник на 1 годину (я цього не робила, тільки трохи зачекала, щоб манка набухла).
Цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на терці. Протушкувати їх в невеликій кількості олії.
В змащену і посипану сухарями вогнетривку форму викласти половину цибулі і моркви, посолити, поперчити.
Зверху на овочі покласти половину печінки, полити майонезом.
Знову викладаємо овочі, печінку, що залишилася, змастити майонезом.
Запікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів близько години.

Я давала лише два шари печінки, а між ними овочі.
Мені здається, що моркви й цибулі можна давати трохи менше.

Рецептик з сайту povarenok.ru/
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 листопада 2010 20:46
Повідомлення #29


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Яруська
Печінка по-царськи

Смачна страва winked і оригінальний варіант на заміну звичного печінкового торту!
Перейти на початок сторінки
gutka
28 листопада 2010 21:43
Повідомлення #30


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Яруська
Мені здається, що моркви й цибулі можна давати трохи менше.

а я обожнюю тушковані овочі, рецепт дУже цікавий
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 19:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100