Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Страви з субпродуктів
Natalyadiva
19 липня 2009 22:24
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Киця, смачненькі відбивні! Я сама так роблю. love
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
20 липня 2009 10:15
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Вперше чую протаку страву як відбивні з печінки але напевно дуже смачно.
Перейти на початок сторінки
luydochka
17 вересня 2009 20:40
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Тушена печінка

Беремо курячу або індичу печінку. Трохи відбиваємо і солимо. Прожарюємо на сковороді на олії майже до готовності.
Нарізаємо цибулю та помідори кружечками, перець болгарський соломкою. У посудину для тушкування викладаємо цибулю, помідори, перець та шар печінки, тоді знову цибулю, помідори, печінку і т.д. Доливаємо в посудину трохи олії.Коли трошки прокипить, доливаємо води та сметани. При кінці тушіння підбиваємо мукою.
Підливочка йде на ура!
Перейти на початок сторінки
уляночка
17 вересня 2009 21:53
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Який гарний рецепт печінки. Я сьогодні як раз смажила її. Як би знала що на сайті є такий рецепт, то б обовязково попробувала!!! напевно дуже смачно!!!
Перейти на початок сторінки
luydochka
18 вересня 2009 12:09
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Досить смачно, принаймі ніхто не скаржиться
Перейти на початок сторінки
Іванка
19 вересня 2009 21:32
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Дуже гарний рецепт тушеної печінки дякую
Сьогодні у гостях пробувала відбивні з курячих сердець дуже смачно як для любителів субпродуктів
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 лютого 2010 10:23
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Печінковий паштет
тут

Перейти на початок сторінки
gutka
16 лютого 2010 21:54
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223


Печінковий рулет
Перейти на початок сторінки
idianka
17 лютого 2010 19:02
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Дуже вже гарний рулет! laughing Треба буде і собі спробувати. wink

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Славочка
15 квітня 2010 17:54
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Підливка з печінки

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 180
Гостей: 155
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100