Хлібець печінковий
Кількість продуктів можна змінювати на свій смак.
700 гр. печінки (я роблю із свинної)
300 гр. фаршу
2-3 яйця
3 ст.л. тушеної цибульки з морквою,подрібненої блендером
сіль,перець до смаку.
Печінку перемелюю,додаю фарш.Яйця взбиваю міксером,додаю до печінково-м"ясної маси,перемішую і це все ще взбиваю блендером,тоді воно виходить більш однорідної консистенції.Додаю цибульку з морквою,спеції.
Готову суміш викладаю в бритванку,закриваю фольгою і випікаю в духовці при180 градусах до готовності.
Хлібець виходить дуже смачний,в мене вдома печінку,крім мене не дуже люблять,а такий хлібець їдять усі.
І ще:в сестри блендера немає,то вона просто перемелює все на м"ясорубці,теж смачно,тільки не такий однорідний по консистенції.
Джерело рецепту: щось подібне колись робила моя мама.