Що нам потрібно:
500 гр кабачків; 1 яйце;
1/3 ч.л. розпушувача;
150 гр борошна;
5 ст. лож. кефіру (сироватки, ряжанки ...);
3 ст. лож.олії;
1/3 ч.л. куркуми; 1/3 ч.л. карі;
1/3 ч.л. чорного меленого перцю;
пучок кропу, сіль.
Для начинки: 3-4 ст.лож. майонезу, 2 зубчика часнику; 1 середня морква.
Приготуваня:
Кабачки миємо, чистимо і тремо на тертці, гарненько солимо, перемішуємо і залишаємо хв на 10. Після того як кабачки дали сік віджимаємо, зливаємо рідину (вона нам не потрібна) додаємо до кабачків яйце, кріп, кефір, спеції, розпушувач, борошно, солимо якщо потрібно, все змішуємо. Беремо приблизно 150-200мл.теплой кип'яченої води і розводимо наше тісто, повинно вийти як рідка сметана. Додаємо олію в суміш і випікаємо на гарячій сковороді .Тремо моркву, часник, додаємо майонез, змащуємо млинець і згортаємо .
Смачного!
Дуже смачні млинці !Я не зливала сік з кабачків.
Рецепт з gotovim-doma.ru