2 стакана рису
5 стак. води
150 грам олії
сіль, перець до смаку
2 зубчики часнику
0, 5 ч. лож. приправи карі
2 середніх морквини
Рис попередньо добре прополоскати у декількох водах. Залити 5 стаканами води, посолити і поставити варити. Коли вода закипить додати 50 грам олії і зварити рис до готовності ( поки не википить вода ).Потім рис знову прополокати під стічною водою, щоб він розсипвся. Окрім того, морквину потерти на терці з великими отворами і протушити в 100 грамах олії, додати дрібно порізаний часник, посолити до смаку і в кінці додати 0, 5 ч. лож. приправи карі.
До цієї моркви висипати варений рис і ще прожарити 5 хв.
Рис дуже смачний і запашний, в мене всі його дуже люблять!!!
Смачного!!!
Рецепт авторський.