Начинка:600 г печінки
120 г вершкового масла
2 цибулини
2 морквини
олія
Тісто:250 г молока
15 г дріжджів
1 яйце
3 скл. борошна
сіль
2,5 ст. л. олії
Замісити тісто і поставити в тепле місце, накривши рушником. Печінку підсмажити на олії, нарізавши її великими шматками. Коли почне виділятися сік, додати нарізані соломкою цибулю і моркву, сіль, перець, і накривши кришкою, тушкувати на маленькому вогні до готовності, потім пропустити через м'ясорубку з дрібними отворами два рази. Додати масло кімнатної температури і збити.
Тісто розкачати в пласт завтовшки 1,5 см, залишивши трішки для прикраси, викласти його в круглу форму (краще роз'ємну), зверху - ледве теплий фарш. Прикрасити смужками з тіста, зробивши "решітку", змастити її яйцем, поставити в духовку і випікати 30-35 хв.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Рецепт з газети "Кухня" № 5-6 (2004 р) від Світлани Корженевської