Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Пиріг з печінкою
 

Пиріг з печінкою

26 серпня, 2011  |  Коментів (17)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Пиріг з печінкою


Начинка:

600 г печінки
120 г вершкового масла
2 цибулини
2 морквини
олія

Тісто:

250 г молока
15 г дріжджів
1 яйце
3 скл. борошна
сіль
2,5 ст. л. олії

Замісити тісто і поставити в тепле місце, накривши рушником. Печінку підсмажити на олії, нарізавши її великими шматками. Коли почне виділятися сік, додати нарізані соломкою цибулю і моркву, сіль, перець, і накривши кришкою, тушкувати на маленькому вогні до готовності, потім пропустити через м'ясорубку з дрібними отворами два рази. Додати масло кімнатної температури і збити.

Тісто розкачати в пласт завтовшки 1,5 см, залишивши трішки для прикраси, викласти його в круглу форму (краще роз'ємну), зверху - ледве теплий фарш. Прикрасити смужками з тіста, зробивши "решітку", змастити її яйцем, поставити в духовку і випікати 30-35 хв.

Пиріг з печінкою


Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з газети "Кухня" № 5-6 (2004 р) від Світлани Корженевської


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: LiLu (26 серпня 2011 15:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
Ну ...нарешті дочекалась!!Супер! Буду пекти може на вихідних навіть smile


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#2 написав: Olenochka (26 серпня 2011 15:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
О смачненька страва winked Люблю печінку belay А чи обовязково пропускати печінку два рази (одного не вистарчить?)
 



#3 написав: Натонька (26 серпня 2011 16:52)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Olenochka,
я в комбайні била smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: ann24 (26 серпня 2011 20:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Дуже нямка! Головне - купити дійсно гарну печінку,але й тісто має бути добрим! дякую за рецет!
 



#5 написав: uliana_y (26 серпня 2011 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Люблю таке!!))А муж не любить!!І що робити!??)) bully


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#6 написав: нетік (27 серпня 2011 15:37)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Дуже дякую за прекрасний рецепт, так кортіло чогось новенького і смачного...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#7 написав: gutka (27 серпня 2011 21:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
з поверненням, давненько ти нас не радувала смачними рецептами...дуже гарний розріз у пирога і цікава начинка - з печінкою ще не їла і сама не пекла
 



#8 написав: Natalyadiva (27 серпня 2011 22:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 156
Надзвичайно смачний пиріг!З печнкою ще так не пробувала. Дякую за рецепт!
 



#9 написав: Майя Шутенко (29 серпня 2011 19:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Який ароматний,пухкий,рум"яний пиріг,а начинка-посто неймовірна!! love З печінкою ще не пробувала пекти !!!
Яка гарна ідейка,Натонько,дякую!!!
Фото-високопрофесійне! a0a
 



#10 написав: Solka (30 серпня 2011 10:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 63
Вже мрію випекти такий пиріг! Натонько, дякую за рецепт 86a0


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#11 написав: irunacom (31 серпня 2011 14:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
натонька а можна дізнатись яка то має бути печінка куряча чи говяжа bully
 



#12 написав: Натонька (31 серпня 2011 17:27)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
irunacom,
думаю, що це вже залежить від кожного.. В мене була гов'яжа


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: Кіра (4 вересня 2011 22:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
обожнюю печінку!!!!! t0242
 



#14 написав: marinka (8 вересня 2011 13:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Апетитний, пухкенький та й корисний, просто клас! winked
 



#15 написав: Zainka (9 вересня 2011 10:05)


Група: Кондитер
Коментарів: 10
Як апетитно, шкода що чоловік не їсть печінку, бо робити тільки собі якось руки недоходять.
 



#16 написав: Кіра (16 жовтня 2011 20:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
Велике ДЯКУЮ за рецепт...дуже люблю печінку wink
 



#17 написав: Цяцяна (3 листопада 2011 11:53)


Група: Гості
Коментарів: 0
А можна замість печінки іншу начинку покласти у пиріг?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
No-Fuss Products Of car Around The USA
  Пише ukagu (Сьогодні, 00:43)
Information Theft is known as a Like a
  Пише yvadis (Учора, 20:51)
Effortless Methods Of car - An A-Z
  Пише utyhamah (Учора, 19:20)
Significant Criteria For car - For Adults
  Пише enavys (Учора, 06:34)
Explaining Root Aspects In car
  Пише iwizubiso ()
Understanding Practical Solutions In car
  Пише ykagewoka ()
The Options For car Secrets
  Пише epaviqo ()
Picking out Sensible Secrets In car
  Пише unumure ()
Печиво "Їжачки" або печиво з сюрпризом
  Пише marichka86 ()
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 53
Гостей: 36
Користувачі: butbreella, JasperTum, martsinAcisp
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100