Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Шоколадне брауні
 

Шоколадне брауні

15 травня, 2011  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Шоколадне брауні з горіхами

Шоколадне брауні

Шоколадні брауні – це традиційне американське печиво, хоча його можна віднести і до торта, і до пирога. У нього хрустка скоринка, а серединка – м’яка. У брауні, зазвичай, додають горіхи – волоські чи пекан, або родзинки.
Брауні мають неперевершений ванільно-шоколадний запах і дуже схожі на цукерки.
Пропоную скуштувати шоколадне брауні з горіхами.
Потрібно:
115 г чорного шоколаду
175 г вершкового масла
175 г волоських горіхів
340 г цукру
1 ч. л. ванільної есенції
3 яйця
115 г борошна
1. л. розпушувача для тіста
Приготування.
Увімкнути духовку. Горіхи скласти у чистий пакет і подрібнити качалкою.
Шоколад поламати на шматочки і покласти у вогнетривку мисочку. Поставити її у миску з окропом. Масло порізати на шматочки і додати у мисочку з шоколадом. Вимішувати на водяній бані, поки шоколад і масло розтануть. (не кип’ятити) Вилити усе в іншу миску, додати цукор і ваніль.
В окремій посудині збити яйця. Розмішуючи масло із шоколадом, потрохи додавати збиті яйця.
Просіяти у миску борошно і розпушувач, додати подрібнених горіхів. Добре усе вимішати.
Вилити суміш у форму і розгладити поверхню ножем.
Випікати протягом 40 хв при температурі 180º.
Залишити, щоб брауні охололо. А потім порізати їх квадратами та викласти на дротяну підставку.
Не пересушіть брауні.
Дякую за рецепт Анжелі Уїлкс та Фіоні Вотт, що є авторами книги «Найкращі рецепти з усього світу».


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Ірка-Шкірка (15 травня 2011 21:30)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Смакота!!! Шоколадне, ще й з горіхами!!!
 



#2 написав: Solka (16 травня 2011 11:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 63
Яке апетитне фото! Десерт чудовий love і дуже гарний опис!


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#3 написав: Маруся (16 травня 2011 16:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Дуже гарні брауніз, і так апетитно виглядають! Мням!!! what
 



#4 написав: Олюся (16 травня 2011 20:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 37
Ірка-Шкірка, Solka, Маруся, дякую. Дуже смачний. Одна біда - завжди мало і швидко з'їдається. Його любить пекти старша донька.


--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
 



#5 написав: Пушинка (16 травня 2011 23:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 46
уммм, рецептик досить простий, клас :) Я спробую belay
 



#6 написав: Солоденька (18 травня 2011 21:20)


Група: Гості
Коментарів: 0
А я вже спробувала!!) Дуже смачно! Раджу скуштувати!!
 



#7 написав: gutka (20 травня 2011 22:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
а я пропустила шось таке смачненьке, гарне фото, гарні тюльпани
 



#8 написав: Олюся (21 травня 2011 20:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 37
Пушинка, Солоденька, gutka , дякую. А тюльпани з дачі.


--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
 



#9 написав: smakota (21 липня 2011 04:08)


Група: Гості
Коментарів: 0
треба спробувати...виглядає цікаво і, мабуть, дуже смачно)
 



#10 написав: marinka (8 вересня 2011 12:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Ніколи таке не робила, та має бути класне, шоко - смак winked
 



#11 написав: Ромкова (22 жовтня 2012 23:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
Вже декілька разів переглядала той рецепт і так кортить спробувати =)
Скажіть будь ласка, там 1 чайна ложка розпушувача, так? і в якій кількості замінити ванільну есенцію ваніліном, якщо можна?)
request
 



#12 написав: Олюся (18 листопада 2012 10:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 37
Так 1 чайна ложка розпушувача, я заміняю есенцію 1 пачкою (10 гр) ванільного цукру


--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
 



#13 написав: Ромкова (24 листопада 2012 14:39)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже дуже дякую!!!))) Робила вже, таке смачненьке tongue , що мама мого хлопця рецепт просила для своїх дітей) winked
 



#14 написав: Darka (30 січня 2013 06:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Це смачно і швидко.Дякую за рецепт.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#15 написав: Кіра (4 квітня 2016 10:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
треба готувати)))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 36
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100