Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Шоколадне брауні
 

Шоколадне брауні

15 травня, 2011  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Шоколадне брауні з горіхами

Шоколадне брауні

Шоколадні брауні – це традиційне американське печиво, хоча його можна віднести і до торта, і до пирога. У нього хрустка скоринка, а серединка – м’яка. У брауні, зазвичай, додають горіхи – волоські чи пекан, або родзинки.
Брауні мають неперевершений ванільно-шоколадний запах і дуже схожі на цукерки.
Пропоную скуштувати шоколадне брауні з горіхами.
Потрібно:
115 г чорного шоколаду
175 г вершкового масла
175 г волоських горіхів
340 г цукру
1 ч. л. ванільної есенції
3 яйця
115 г борошна
1. л. розпушувача для тіста
Приготування.
Увімкнути духовку. Горіхи скласти у чистий пакет і подрібнити качалкою.
Шоколад поламати на шматочки і покласти у вогнетривку мисочку. Поставити її у миску з окропом. Масло порізати на шматочки і додати у мисочку з шоколадом. Вимішувати на водяній бані, поки шоколад і масло розтануть. (не кип’ятити) Вилити усе в іншу миску, додати цукор і ваніль.
В окремій посудині збити яйця. Розмішуючи масло із шоколадом, потрохи додавати збиті яйця.
Просіяти у миску борошно і розпушувач, додати подрібнених горіхів. Добре усе вимішати.
Вилити суміш у форму і розгладити поверхню ножем.
Випікати протягом 40 хв при температурі 180º.
Залишити, щоб брауні охололо. А потім порізати їх квадратами та викласти на дротяну підставку.
Не пересушіть брауні.
Дякую за рецепт Анжелі Уїлкс та Фіоні Вотт, що є авторами книги «Найкращі рецепти з усього світу».


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ірка-Шкірка (15 травня 2011 21:30)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Смакота!!! Шоколадне, ще й з горіхами!!!
 



#2 написав: Solka (16 травня 2011 11:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 62
Яке апетитне фото! Десерт чудовий love і дуже гарний опис!


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#3 написав: Маруся (16 травня 2011 16:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Дуже гарні брауніз, і так апетитно виглядають! Мням!!! what
 



#4 написав: Олюся (16 травня 2011 20:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 37
Ірка-Шкірка, Solka, Маруся, дякую. Дуже смачний. Одна біда - завжди мало і швидко з'їдається. Його любить пекти старша донька.


--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
 



#5 написав: Пушинка (16 травня 2011 23:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 46
уммм, рецептик досить простий, клас :) Я спробую belay
 



#6 написав: Солоденька (18 травня 2011 21:20)


Група: Гості
Коментарів: 0
А я вже спробувала!!) Дуже смачно! Раджу скуштувати!!
 



#7 написав: gutka (20 травня 2011 22:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
а я пропустила шось таке смачненьке, гарне фото, гарні тюльпани
 



#8 написав: Олюся (21 травня 2011 20:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 37
Пушинка, Солоденька, gutka , дякую. А тюльпани з дачі.


--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
 



#9 написав: smakota (21 липня 2011 04:08)


Група: Гості
Коментарів: 0
треба спробувати...виглядає цікаво і, мабуть, дуже смачно)
 



#10 написав: marinka (8 вересня 2011 12:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Ніколи таке не робила, та має бути класне, шоко - смак winked
 



#11 написав: Ромкова (22 жовтня 2012 23:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
Вже декілька разів переглядала той рецепт і так кортить спробувати =)
Скажіть будь ласка, там 1 чайна ложка розпушувача, так? і в якій кількості замінити ванільну есенцію ваніліном, якщо можна?)
request
 



#12 написав: Олюся (18 листопада 2012 10:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 37
Так 1 чайна ложка розпушувача, я заміняю есенцію 1 пачкою (10 гр) ванільного цукру


--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
 



#13 написав: Ромкова (24 листопада 2012 14:39)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже дуже дякую!!!))) Робила вже, таке смачненьке tongue , що мама мого хлопця рецепт просила для своїх дітей) winked
 



#14 написав: Darka (30 січня 2013 06:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Це смачно і швидко.Дякую за рецепт.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#15 написав: Кіра (4 квітня 2016 10:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
треба готувати)))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Маса для канапок (грибна, сиркова)
  Пише Oborvanec (Учора, 07:37)
закуска з червоної риби
  Пише Oborvanec (Учора, 07:37)
Гріночки
  Пише Oborvanec (Учора, 07:36)
Улюблений гамбургер хобіта Фродо
  Пише Oborvanec (Учора, 07:35)
Колсяка для ребенка
  Пише Oborvanec (Учора, 07:34)
водопровід
  Пише ellenastarodub ()
Ванна кімната
  Пише ellenastarodub ()
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 15
Користувачі: Tokky105
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100