Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Шоколадні коржі
 

Шоколадні коржі

12 листопада, 2010  |  Коментів (43)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Шоколадні коржі


100 г какао
3 стакана цукру
3 стакана борошна
4 яйця
0,5 л кефіру
2 ч. л. соди
1 ст. л. оцту

Какао, цукор та борошно перемішати.
Яйця збити, влити кефір, всипати соду, влити оцет. Перемішати.
Обидві частини з'єднати.
Дати тісту постояти не менше 10 хвилин.
В форму наливати висотою 1 см.

Получаєтся великий торт не менше 3 кг.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

За рецепт велике дякую Несмеяна, адміністратору forum.u-samovara.ru


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: gutka (12 листопада 2010 14:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
Наталь, а коржі перемазувала збитою сметаною?
 



#2 написав: Натонька (12 листопада 2010 14:28)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
gutka, та то в мене сир збитий з сметаною і цукром і ананаси з банки.. Але я собі так думаю. шо там любий крем можна.. Коржі до речі дуже класні. Торт-гігант вийшов. smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: gutka (12 листопада 2010 14:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
Цитата: Натонька
Торт-гігант вийшов

і мені захотілось такого спекти, немає кефіру - візьму сметану збирану
 



#4 написав: Natalyadiva (12 листопада 2010 15:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Наталя, гарні пористі коржі. А торт дійсно гігант вийшов. winked winked amam
 



#5 написав: sunnygirl (13 листопада 2010 12:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
чудовий торт мабуть дуже смачний.
 



#6 написав: Ірка-Шкірка (13 листопада 2010 19:17)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Торт пречудовий!!! Скільки часу печеться один корж? В якій формі пекла?
 



#7 написав: Іруся (13 листопада 2010 22:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Ну що тут скажеш ням- ням прото!
 



#8 написав: Славочка (14 листопада 2010 14:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
дуже швидко і зручно! гарний рецепт.
 



#9 написав: uliana_y (14 листопада 2010 18:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Дівчатка,хто скаже,скільки один корж випікати!!?? t1047


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#10 написав: Натонька (15 листопада 2010 10:34)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Цитата: Ірка-Шкірка
Скільки часу печеться один корж? В якій формі пекла?

В великій тортівниці, там десь діаметр 26. Печу завжди на око, час не ставлю, тож ітак від духовки залежить smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#11 написав: hoshko (2 грудня 2010 16:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Дівчата, а 3 склянки цукру не буде забагато?
 



#12 написав: Натонька (2 грудня 2010 16:14)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
не забагато, точно smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: Ірка-Шкірка (7 грудня 2010 01:48)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Натонько, ти тортівницю застеляєш папером щоразу, чи просто змащуєш? збираюсь його пекти - ото й придивляюсь...
 



#14 написав: Натонька (9 грудня 2010 14:55)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Ірка-Шкірка,
я користуюсь постійно пергаментом, у всіх видах випічки, легше мити потім форму)))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#15 написав: Ірка-Шкірка (9 грудня 2010 15:25)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Цитата: Натонька
я користуюсь постійно пергаментом, у всіх видах випічки, легше мити потім форму)))

lol я тоді вже не мию, а лише шматкою протираю - щоб не ржавіли (котрі металеві)
 



#16 написав: utya (20 грудня 2010 15:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
Я теж спробувала випікти цей торт.... дуже смачний... якраз як я хотіла для доці на День народження. Правда я зробила крем з пляцка "Ангелятко"... ДУЖЕ СМАЧНО, ПРОСТО, ЛЕГКО....

ДЯКУЮ ЗА РЕЦЕПТ
 



#17 написав: ro160782lmv (14 лютого 2011 12:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Коржі пречудові, рецепт не складний. А тортик вийшов просто СУПЕР.В мене вийшло 2 торти перемазані сметанний кремом, бо для одного він завеликий, адже я пекла не на свято , а так на пробу.Дуже дякую за рецептик. :what
 



#18 написав: Марусенька (10 травня 2011 07:59)


Група: Гості
Коментарів: 0
Класний торт вийшов.
 



#19 написав: Kvitochka (30 червня 2011 11:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Пекла синові на День народження! Крем сирний з вишнями і персиками. Вийшов величезний і дуже смачний торт. Дуже дякую за рецепт! 3fb winked

 



#20 написав: marinka (8 вересня 2011 13:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Згідна з усіма, торт виходить великий, смачний, можна з кремами експерементувати!!!! Дякую за такий рецепт!!!!
 



#21 написав: лесик-лисик (14 листопада 2011 15:23)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
торт дійсно гарний і високий хочу на тижні і собі попробувати спекти.Дякую за рецепт.
 



#22 написав: вітуся (28 листопада 2011 16:06)


Група: Гості
Коментарів: 0
Коржі смачнющі!!!!!!!!
Тортик великий!!!!!!!!
Дякую заа рецептик!!!!!!!!!!
 



#23 написав: KotMarta (30 грудня 2011 11:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 18
Дякую за рецепт !!!
Виглядає смачно !
 



#24 написав: Рімма (24 січня 2012 12:21)


Група: Кондитер
Коментарів: 11
Коментарі всі дуже позитивні, отже варто і мені його спробувати. В чоловіка ДН, та щей юбілей от і буде нагода)))
 



#25 написав: Рімма (31 січня 2012 15:38)


Група: Кондитер
Коментарів: 11
Не втрималася і спекла раніше. Крем звичайний сметанковий, тільки додала ще банан та ананас, дуже смачний і великий вийшов.
 



#26 написав: катякиев (3 лютого 2012 14:32)


Група: Гості
Коментарів: 0
Давно хотіла спекти ці коржі.от зараз зробила тісто,а воно круте выйшло.що треба додати,щоб розжижити?допоможіть.
 



#27 написав: ira.zhuzha (10 лютого 2012 13:41)


Група: Гості
Коментарів: 0
Спекла цей торт, дуже смачний і легкий у приготуванні, дякую за рецепт!!!
 



#28 написав: natalliyas (10 лютого 2012 23:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 4
Натонько, дуже дякую за чудовий рецепт. Пекла вже не раз ці коржі ,перемазувала взбитими вершками і вишнями ,а сьогодні з полуницями і вершками. Смачно......


--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
 



#29 написав: fialetka (23 травня 2012 18:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
Натонько, підкажіть будь ласка скільки треба сметани для коржів, якщо пекти всю порцію, хотіла перекласти з вишнями.
І ще підкажіть як ві робите крем з сметаною, сиром і ананасами, в яких пропорціях?
ще питання: коржі треба перемащувати в той же день, коли спеклися? Чи можуть день постояти, не засохнуть?
 



#30 написав: Натонька (29 травня 2012 08:35)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Цитата: fialetka
коржі треба перемащувати в той же день, коли спеклися? Чи можуть день постояти, не засохнуть?

один день можуть постояти.
Цитата: fialetka
сметани для коржів, якщо пекти всю порцію, хотіла перекласти з вишнями.

без поняття... дивлюсь якось на торт,тай приблизно прикидую собі, тут здається три пачки хватить, але кожен по різному мастить, хтось більше крему дає, хтось менше. Тому і точно сказати не можу.
Цитата: fialetka
І ще підкажіть як ві робите крем з сметаною, сиром і ананасами, в яких пропорціях?

Ананаси просто викладаються на крем. А для крему беру пачку сиру президент, пачку сметани і пачку загущувача, і ще пудру цукрову на смак, можна лимонного соку добавити. Все разом збиваю. І все)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Сьогодні, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна (Учора, 16:18)
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 11:09)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 54
Користувачі: oksana d, Kennethnow
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100