Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Шоколадні коржі
 

Шоколадні коржі

12 листопада, 2010  |  Коментів (44)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Шоколадні коржі


100 г какао
3 стакана цукру
3 стакана борошна
4 яйця
0,5 л кефіру
2 ч. л. соди
1 ст. л. оцту

Какао, цукор та борошно перемішати.
Яйця збити, влити кефір, всипати соду, влити оцет. Перемішати.
Обидві частини з'єднати.
Дати тісту постояти не менше 10 хвилин.
В форму наливати висотою 1 см.

Получаєтся великий торт не менше 3 кг.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

За рецепт велике дякую Несмеяна, адміністратору forum.u-samovara.ru


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: gutka (12 листопада 2010 14:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
Наталь, а коржі перемазувала збитою сметаною?
 



#2 написав: Натонька (12 листопада 2010 14:28)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
gutka, та то в мене сир збитий з сметаною і цукром і ананаси з банки.. Але я собі так думаю. шо там любий крем можна.. Коржі до речі дуже класні. Торт-гігант вийшов. smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: gutka (12 листопада 2010 14:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
Цитата: Натонька
Торт-гігант вийшов

і мені захотілось такого спекти, немає кефіру - візьму сметану збирану
 



#4 написав: Natalyadiva (12 листопада 2010 15:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Наталя, гарні пористі коржі. А торт дійсно гігант вийшов. winked winked amam
 



#5 написав: sunnygirl (13 листопада 2010 12:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
чудовий торт мабуть дуже смачний.
 



#6 написав: Ірка-Шкірка (13 листопада 2010 19:17)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Торт пречудовий!!! Скільки часу печеться один корж? В якій формі пекла?
 



#7 написав: Іруся (13 листопада 2010 22:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Ну що тут скажеш ням- ням прото!
 



#8 написав: Славочка (14 листопада 2010 14:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
дуже швидко і зручно! гарний рецепт.
 



#9 написав: uliana_y (14 листопада 2010 18:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Дівчатка,хто скаже,скільки один корж випікати!!?? t1047


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#10 написав: Натонька (15 листопада 2010 10:34)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Цитата: Ірка-Шкірка
Скільки часу печеться один корж? В якій формі пекла?

В великій тортівниці, там десь діаметр 26. Печу завжди на око, час не ставлю, тож ітак від духовки залежить smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#11 написав: hoshko (2 грудня 2010 16:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Дівчата, а 3 склянки цукру не буде забагато?
 



#12 написав: Натонька (2 грудня 2010 16:14)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
не забагато, точно smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: Ірка-Шкірка (7 грудня 2010 01:48)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Натонько, ти тортівницю застеляєш папером щоразу, чи просто змащуєш? збираюсь його пекти - ото й придивляюсь...
 



#14 написав: Натонька (9 грудня 2010 14:55)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Ірка-Шкірка,
я користуюсь постійно пергаментом, у всіх видах випічки, легше мити потім форму)))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#15 написав: Ірка-Шкірка (9 грудня 2010 15:25)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Цитата: Натонька
я користуюсь постійно пергаментом, у всіх видах випічки, легше мити потім форму)))

lol я тоді вже не мию, а лише шматкою протираю - щоб не ржавіли (котрі металеві)
 



#16 написав: utya (20 грудня 2010 15:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
Я теж спробувала випікти цей торт.... дуже смачний... якраз як я хотіла для доці на День народження. Правда я зробила крем з пляцка "Ангелятко"... ДУЖЕ СМАЧНО, ПРОСТО, ЛЕГКО....

ДЯКУЮ ЗА РЕЦЕПТ
 



#17 написав: ro160782lmv (14 лютого 2011 12:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Коржі пречудові, рецепт не складний. А тортик вийшов просто СУПЕР.В мене вийшло 2 торти перемазані сметанний кремом, бо для одного він завеликий, адже я пекла не на свято , а так на пробу.Дуже дякую за рецептик. :what
 



#18 написав: Марусенька (10 травня 2011 07:59)


Група: Гості
Коментарів: 0
Класний торт вийшов.
 



#19 написав: Kvitochka (30 червня 2011 11:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Пекла синові на День народження! Крем сирний з вишнями і персиками. Вийшов величезний і дуже смачний торт. Дуже дякую за рецепт! 3fb winked

 



#20 написав: marinka (8 вересня 2011 13:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Згідна з усіма, торт виходить великий, смачний, можна з кремами експерементувати!!!! Дякую за такий рецепт!!!!
 



#21 написав: лесик-лисик (14 листопада 2011 15:23)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
торт дійсно гарний і високий хочу на тижні і собі попробувати спекти.Дякую за рецепт.
 



#22 написав: вітуся (28 листопада 2011 16:06)


Група: Гості
Коментарів: 0
Коржі смачнющі!!!!!!!!
Тортик великий!!!!!!!!
Дякую заа рецептик!!!!!!!!!!
 



#23 написав: KotMarta (30 грудня 2011 11:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 18
Дякую за рецепт !!!
Виглядає смачно !
 



#24 написав: Рімма (24 січня 2012 12:21)


Група: Кондитер
Коментарів: 11
Коментарі всі дуже позитивні, отже варто і мені його спробувати. В чоловіка ДН, та щей юбілей от і буде нагода)))
 



#25 написав: Рімма (31 січня 2012 15:38)


Група: Кондитер
Коментарів: 11
Не втрималася і спекла раніше. Крем звичайний сметанковий, тільки додала ще банан та ананас, дуже смачний і великий вийшов.
 



#26 написав: катякиев (3 лютого 2012 14:32)


Група: Гості
Коментарів: 0
Давно хотіла спекти ці коржі.от зараз зробила тісто,а воно круте выйшло.що треба додати,щоб розжижити?допоможіть.
 



#27 написав: ira.zhuzha (10 лютого 2012 13:41)


Група: Гості
Коментарів: 0
Спекла цей торт, дуже смачний і легкий у приготуванні, дякую за рецепт!!!
 



#28 написав: natalliyas (10 лютого 2012 23:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 4
Натонько, дуже дякую за чудовий рецепт. Пекла вже не раз ці коржі ,перемазувала взбитими вершками і вишнями ,а сьогодні з полуницями і вершками. Смачно......


--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
 



#29 написав: fialetka (23 травня 2012 18:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
Натонько, підкажіть будь ласка скільки треба сметани для коржів, якщо пекти всю порцію, хотіла перекласти з вишнями.
І ще підкажіть як ві робите крем з сметаною, сиром і ананасами, в яких пропорціях?
ще питання: коржі треба перемащувати в той же день, коли спеклися? Чи можуть день постояти, не засохнуть?
 



#30 написав: Натонька (29 травня 2012 08:35)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Цитата: fialetka
коржі треба перемащувати в той же день, коли спеклися? Чи можуть день постояти, не засохнуть?

один день можуть постояти.
Цитата: fialetka
сметани для коржів, якщо пекти всю порцію, хотіла перекласти з вишнями.

без поняття... дивлюсь якось на торт,тай приблизно прикидую собі, тут здається три пачки хватить, але кожен по різному мастить, хтось більше крему дає, хтось менше. Тому і точно сказати не можу.
Цитата: fialetka
І ще підкажіть як ві робите крем з сметаною, сиром і ананасами, в яких пропорціях?

Ананаси просто викладаються на крем. А для крему беру пачку сиру президент, пачку сметани і пачку загущувача, і ще пудру цукрову на смак, можна лимонного соку добавити. Все разом збиваю. І все)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100