Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Консервована квасоля
 

Консервована квасоля

15 вересня, 2010  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Консервація
 

Консервована квасоля


1 літрова банка очищеної фасолі
1 кг 300 г помідорів
500 г цибулі
500 г моркви
250 г томатного соуса
250 г олії
сіль до смаку

Фасолю намочити на декілька годин в воді. Зварити, воду злити. Цибулю почистити і нарізати півкільцями, моркву на грубій терці. Помідори порізати
дольками. Все перемішати, влити соус і олію. Варити дві години. Разкласти в стерилізовані банки. Стерилізувати 20 хвилин. Закатати. Вихід - 5-6 півлітрових банок.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт від коліжанки


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: gutka (15 вересня 2010 17:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
шось таке смачненьке, а це не червоний болгарський перець там трішки виглядає?
 



#2 написав: Volo-shka (16 вересня 2010 09:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Клас wink Люблю квасольку:) Давно шукала подібний рецепт:)
 



#3 написав: Олюся (16 вересня 2010 10:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 37
Фото, як завжди чудове. Та й квасолька смачненька. Я те ж закриваю подібну на зиму, її першу і з'їдаємо.


--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
 



#4 написав: Іруся (5 жовтня 2010 13:41)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Дуже цікавий рецептик ,попробую зробити!
 



#5 написав: uliana_y (30 січня 2011 19:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
О така фасоля!!!!!!!!!!Просто супер!!!!!!!


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#6 написав: oksana d (5 червня 2012 21:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Дякую за рецепт, бо в мене чоловік дуже любить квасолю, треба того року спробувати!
 



#7 написав: idianka (10 вересня 2013 14:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 95
Роблю твою фасольку )) Скажи, будь ласка, 2 години варити - не забагато? Квасоля ж вже варена...


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#8 написав: Натонька (10 вересня 2013 22:11)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
idianka, я вже і забула))) Певно треба не дуже сильно розварити іі перед тим)))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#9 написав: idianka (27 вересня 2013 14:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 95
Зробила я ту фасольку, будем взимку куштувати)) Все -таки варила я менше )))


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#10 написав: Натонька (27 вересня 2013 22:27)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
idianka, о, молодець)))) Розкажеш потім, як вона smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна (Сьогодні, 16:18)
Торт медовий «Улюблений»
  Пише Катя Некрасова (Сьогодні, 14:00)
Салат "Веснянка"
  Пише yulia (Сьогодні, 14:00)
Канапки польські.
  Пише svet.vet (Сьогодні, 13:45)
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 11:09)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Учора, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 135
Гостей: 75
Користувачі: Zapotekciz, Hassanka
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100