Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Консервована квасоля
 

Консервована квасоля

15 вересня, 2010  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Консервація
 

Консервована квасоля


1 літрова банка очищеної фасолі
1 кг 300 г помідорів
500 г цибулі
500 г моркви
250 г томатного соуса
250 г олії
сіль до смаку

Фасолю намочити на декілька годин в воді. Зварити, воду злити. Цибулю почистити і нарізати півкільцями, моркву на грубій терці. Помідори порізати
дольками. Все перемішати, влити соус і олію. Варити дві години. Разкласти в стерилізовані банки. Стерилізувати 20 хвилин. Закатати. Вихід - 5-6 півлітрових банок.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт від коліжанки


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: gutka (15 вересня 2010 17:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
шось таке смачненьке, а це не червоний болгарський перець там трішки виглядає?
 



#2 написав: Volo-shka (16 вересня 2010 09:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Клас wink Люблю квасольку:) Давно шукала подібний рецепт:)
 



#3 написав: Олюся (16 вересня 2010 10:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 37
Фото, як завжди чудове. Та й квасолька смачненька. Я те ж закриваю подібну на зиму, її першу і з'їдаємо.


--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
 



#4 написав: Іруся (5 жовтня 2010 13:41)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Дуже цікавий рецептик ,попробую зробити!
 



#5 написав: uliana_y (30 січня 2011 19:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
О така фасоля!!!!!!!!!!Просто супер!!!!!!!


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#6 написав: oksana d (5 червня 2012 21:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Дякую за рецепт, бо в мене чоловік дуже любить квасолю, треба того року спробувати!
 



#7 написав: idianka (10 вересня 2013 14:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Роблю твою фасольку )) Скажи, будь ласка, 2 години варити - не забагато? Квасоля ж вже варена...


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#8 написав: Натонька (10 вересня 2013 22:11)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
idianka, я вже і забула))) Певно треба не дуже сильно розварити іі перед тим)))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#9 написав: idianka (27 вересня 2013 14:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Зробила я ту фасольку, будем взимку куштувати)) Все -таки варила я менше )))


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#10 написав: Натонька (27 вересня 2013 22:27)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
idianka, о, молодець)))) Розкажеш потім, як вона smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100