Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Пісні страви » Малосольні огірки
 

Малосольні огірки

31 липня, 2010  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Пісні страви, Консервація
 

Малосольні огірки


100 г солі
70 г оцту
лавровий лист
духм'яний перець
кріп
листок хріну

На дно банки викласти лавровий лист, перець черный, перець духм'яний, кріп, лист хріну, заповнити банку до верху огірками, влити оцет, добавити сіль.
Долити киплячої води до країв банки. Залишити при кімнатній температурі на 2-3 дні.

Спеціально для користувачів http://dreamfood.ua

Чесно скажу, сама ще ніколи не робила малосольних огірків, хіба їх купувала для цієї справи))) Рецепт від свекрухи.



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: gutka (1 серпня 2010 08:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
цікавий рецепт, малосольні огірочки без стерелізації, то їх напевно відразу споживати? цікаво : хтось випробував рецепт?
 



#2 написав: Ластівка (1 серпня 2010 09:10)


Група: Модератор
Коментарів: 40
наскільки я розумію, то це просто малосольні огірки нетривалого зберігання. Такі собі огірочки до барабольки влітку. Я такі іноді роблю, правда не за таким рецептом


--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
 



#3 написав: Натонька (1 серпня 2010 20:30)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Так, то звичайні огірки до барабольки smile Зробив, почекав день-два тай хрумаєш, поки не закінчаться t0292


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: anetik (21 серпня 2010 13:10)


Група: Гості
Коментарів: 0
Огірки добре зберігаються і зимою дуже смачні t0292
 



#5 написав: nadiru (28 серпня 2010 17:53)


Група: Гості
Коментарів: 0
цей розсіл розрахований на яку банку?
 



#6 написав: Євген (7 червня 2011 12:50)


Група: Гості
Коментарів: 0
Сьогодні залив, за 2-3 доби напишу які ж вони на смак. Виглядають чудово.
 



#7 написав: martysa (24 червня 2011 14:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Вже зробила! Дуже захотілось похрумати!
 



#8 написав: 380974388910 (5 червня 2012 18:22)


Група: Гості
Коментарів: 0
робила без оцту. Добре соленим окропом заливала банку з огірками. Перед закладанням в банку повідрізала кінці огірка щоб краще засрлилися. На дно банки ставлю хрін, часник пару зубців, листя хрону, листя вишні і листя смородини і квіти кропу. Лавровий лист, перець чорний горошком і духмяний перець знову квіти кропу вже в банку зверху на огірки. Окропом заливаю аж до кінців банки. 2-3 дні і готове.і
 



#9 написав: Светочка (12 червня 2014 08:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
На ринку продають такі смачні огірки і за смаком і чомусь огірки не змінюють кольору і залишаються яскраво зеленими, як свіжі. Дома таких не виходить
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в09:52:24

я щойно спробувала і воно мені додалось, так на хрестик натискала
Відповісти
Марія Митник
Марія Митник
Вчора в23:11:05

Дівчатка!Як зробити закладку з Головної. Натискаю на +. а воно не зберігається, хоч колись завжди закидалось...
Відповісти
mona liza
mona liza
Вчора в15:24:52

дівчата порадьте рецепт консервованої квасолі в томатному соусі(без помідорів ,баклажанів)
Відповісти
Натонька
Натонька
20 серпня 2014

Маруня, ні, я нікого не переводила нікуди, чесно! Можливо ви просто не заходили цілий рік на сайт? Там якось стоїть така штука, що як рік не заходиш, то потім викидує з сайту
Відповісти
Маруня
Маруня
19 серпня 2014

Доброго дня,
вітаю усіх зі святом!
Натонько, мене було переведено у статус гостя, це я порушила якісь невідомі мені правила?
Відповісти
Натонька
Натонька
18 серпня 2014

maryana0511,
фото там мікроскопічне, тому я його не пропустила. Фото має бути таке як у всіх
Відповісти
maryana0511
maryana0511
16 серпня 2014

Натонька,Я пробувала додати рецепт,як готовити рис і фото,Але чомусь не виставили його.А фото якого розміру має бути?
Відповісти
Натонька
Натонька
15 серпня 2014

maryana0511,
Додайте до того рису фото нормального розміру
Відповісти
maryana0511
maryana0511
15 серпня 2014

Хто хоче індійський морський рис.Можу поділитись.
Відповісти
ro_sa
ro_sa
15 серпня 2014

Я роблю таку заправку властиво без рецепту. Просто в банячок ріжу помідори і трохи болгарського перцю, варю поки все добре розвариться і перетираю через друшляк, щоб усунути шкірки. Тоді трохи солі до смаку, закипіло і розливаю в стерилізовані гарячі банки 0,5 л і закатую. Все
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, robot Bot, crawl Bot, Yandex Bot, spider Bot, Google AdSense

Останні 20 відвідувачів на сайті: Iruna, vika66, nastusik, Валюша, gretta, РЕДАКТОР, sergikanter, Натонька, ola2007, кинза, джураєва, Наталка Гірняк, Златочка, оксана, marisha22, ginger, chajka, Сакура, nata2406, LiLu

Нове на форумі
 
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише chajka (Учора, 14:59)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише chajka (Учора, 14:56)
Вітання для Маркіяна - сина Яруськи
  Пише idianka (Учора, 13:24)
Дитячі тортики -6
  Пише Христина) (Учора, 09:41)
Вітаєм з днем народженням Natalyi (Наталію)
  Пише Канарейка (Учора, 09:33)
Весільні торти-2.
  Пише Христина) (Учора, 09:32)
Вітання для ОЛЕСІ
  Пише Darka ()
На кухні у Лариси
  Пише Larisa ()
Торти прикрашені шоколадом
  Пише idianka ()
Для себе коханої.
  Пише gretta ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100