0,5 кг печінки (яловичої, курячої або індичої)
3-4 яйця
250-300 г молока
сіль, перець
сода на кінчику ножа
мука
Печінку трохи вимочити в холодній воді. Перемолоти, додати яйця, молоко, сіль, перець, соду на кінчику ножа і муки, щоб тісто вийшло як на налисники. Добре вимішати. Якщо не вийшло розтерти всі грудочки, нічого страшного. Випекти тонкі налисники, змащуючи сковорідку рослинною олією.
З такої кількості тіста вийде 2 маленьких або 1 великий торт.
Остиглі млинці перемазати майонезом з видавленим часником (за смаком). Можна додати трішки тертої тушкованої морквини (якщо любите)
Добре прижати торт, верх змазати майонезом і прикрасити свіжими овочами, тертим жовтом, соленими горішками.
З записної книги моєї сестри