2 шматочки батону
2 яйця
вершкове масло
декілька шампіньйонів
сіль, перець, петрушка
На вершковому маслі швидко обсмажити гриби.
Куски батону легенько змастити вершковим маслом та обсмажити на сухій сковороді. Покласти на підігріту тарілку.
Два яйця посолити та поперчити і збити вінчиком. Вилити на розігріту пательню, та помішуючи, довести до загустіння. Не пересмажити! Яйця мають тільки загуснути. ( але в мене так не вийшло, на жаль, буду ще тренуватись)
На батон викласти яйця, зверху підсмажені гриби та посипати зеленню.
Мої коментарі: До речі, дуже сподобався таким способом підсмажений батон. Рецепт побачила в одному блозі, коли шукала рецепти Гордона Рамзі, там казали, що це його рецепт. Правда хліб треба було запекти в духоці. Блог не можу зараз цей найти, на жаль... тому не ставлю посилання. Як знайду, то обов'язково поставлю.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/