Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Біскотті
 

Біскотті

16 березня, 2010  |  Коментів (11)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Біскотті


400 г борошна
200 г цукру (білий та дрібний)
4 яйця
1 ч. л. пекарського порошку (розпушувача)
1 ч. л. солі
1 ч. л. ванільної есенції (або добавте декілька пакетиків (по 10 гр) ванільного цукру),
50 г сушеної клюкви (або світлих родзинок)
150 г мигдальних горіхів

Змішайте в мисці борошно, цукор, сіль та разпушувач.
Розділіть одне яйце на жовток і білок. Білок відставте в сторону.

В розігрітій до 160 градусів духовці підсмажте мигдаль. Хвилин десять, до злегка коричневого кольору.
Вийміть, дайте вистигнути та грубо порубіть.

В миску з борошном влийте яєчну суміш та розмішайте руками.
Тісто по консистенції дуже туге! Не бійтесь. Так і треба.

Добавте мигдаль, клюкву та добре перемішайте ще раз. Розділіть на три рівні частини.

Положіть на поверхню присипану борошном і скатайте "ковбаски", шириною сантиметра чотири.

Положіть на протвень змащений маслом і присипаний борошном.
Залиште між ними відстань.
Збийте білок і намастіть ним тісто.

Поставте в розігріту на 180 духовку на 30-35 хвилин.
До коричневої скоринки. Віткніть зубочистку в середину тіста, якщо вона залишилась сухою, все готово.

Виймаємо, даємо остигнути (тут їх головне не з'їсти одразу!)
і нарізаємо (гострим ножем!) поперек, шматками товщиною близько 1 см.

Викладаємо на той же протвень та знову ставимо в духовку, хвилин на десять.

Виймаємо, даємо остигнути і .....
Вони стануть твердими , коли вистинуть. Не хвилюйтесь, так треба.

Їх можна довго зберігати в банці з плотною кришкою.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт взяла з блогу belonika


Мої коментарі: Казала моя свекруха, що сухарики бесподобні!))))


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (16 березня 2010 23:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Натуся, гарні біскотті вийшли. Блукаючи нетом звернула на нього увагу, та щось не ризикнула пекти, а тепер точно спробую winked
В Тебе дуже класне вийшло love Точно безподобне біскотті smile
 



#2 написав: Натонька (16 березня 2010 23:39)


Група: Адміністратор
Коментарів: 508
Я вже давно їх бачила, а вчора оце зранку їх показували в якісь передачі по Меню-тв, то там так легко все було, шо я собі подумала, а чого то я їх дотепер ше не зробила?



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: gutka (17 березня 2010 08:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
я такого ще ніколи не пекла, твої сухарики мають чудовий вигляд - гарне фото
 



#4 написав: Славочка (17 березня 2010 12:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
гарне фото і сухарики апетитні
 



#5 написав: sunnygirl (17 березня 2010 12:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Натонька біскотті чудові фото дуже гарне.
 



#6 написав: Коко Шанель (17 березня 2010 20:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 30
Чудові біскотті! Тут головне не згризти їз разом із серветкою і корзинкою, сидячи біля телевізора... lol
 



#7 написав: Майя Шутенко (18 березня 2010 20:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько!!!
Біскотті-просто чудо!Такі апетитні!До чаю ,яка ж смакота!Я іноді магазинні беру,ванільні.А тепер сама спробую спекти,будемо ласувати... біля телевізору...! winked
 



#8 написав: Olenochka (19 березня 2010 01:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
Дуже апетитно виглядають твої біскоті Натонька smile
 



#9 написав: Маруся (20 березня 2010 21:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Дуже гарні біскотті. В нас біскотті продаються але мені не подобається різдкий присмак анісу який додають тут в біскотті.
 



#10 написав: Kseniya (5 червня 2010 15:24)


Група: Гості
Коментарів: 0
Так апетитно дивляться,що смакує уже віртуально. belay
 



#11 написав: Кіра (20 лютого 2015 11:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
Вчора ввечері захотілось спекти ці чудо-печенюшки!

ВУАЛЯ!

 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Сьогодні, 06:27)
Знак якості
  Пише Katys_Cakes (Учора, 11:10)
worfyjrqcc
  Пише rurlswire (Учора, 01:58)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 40
Користувачі: kyzyxjcdmei, GghjkertStine, jvtzxbirhol, TignAgix, Rounnymund, appeasync, vtxvbhtizl, mvvxyfnuytf, AlisaKen, appeasync, TignAgix, bziwwdqidhl
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100