Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Біскотті
 

Біскотті

16 березня, 2010  |  Коментів (11)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Біскотті


400 г борошна
200 г цукру (білий та дрібний)
4 яйця
1 ч. л. пекарського порошку (розпушувача)
1 ч. л. солі
1 ч. л. ванільної есенції (або добавте декілька пакетиків (по 10 гр) ванільного цукру),
50 г сушеної клюкви (або світлих родзинок)
150 г мигдальних горіхів

Змішайте в мисці борошно, цукор, сіль та разпушувач.
Розділіть одне яйце на жовток і білок. Білок відставте в сторону.

В розігрітій до 160 градусів духовці підсмажте мигдаль. Хвилин десять, до злегка коричневого кольору.
Вийміть, дайте вистигнути та грубо порубіть.

В миску з борошном влийте яєчну суміш та розмішайте руками.
Тісто по консистенції дуже туге! Не бійтесь. Так і треба.

Добавте мигдаль, клюкву та добре перемішайте ще раз. Розділіть на три рівні частини.

Положіть на поверхню присипану борошном і скатайте "ковбаски", шириною сантиметра чотири.

Положіть на протвень змащений маслом і присипаний борошном.
Залиште між ними відстань.
Збийте білок і намастіть ним тісто.

Поставте в розігріту на 180 духовку на 30-35 хвилин.
До коричневої скоринки. Віткніть зубочистку в середину тіста, якщо вона залишилась сухою, все готово.

Виймаємо, даємо остигнути (тут їх головне не з'їсти одразу!)
і нарізаємо (гострим ножем!) поперек, шматками товщиною близько 1 см.

Викладаємо на той же протвень та знову ставимо в духовку, хвилин на десять.

Виймаємо, даємо остигнути і .....
Вони стануть твердими , коли вистинуть. Не хвилюйтесь, так треба.

Їх можна довго зберігати в банці з плотною кришкою.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт взяла з блогу belonika


Мої коментарі: Казала моя свекруха, що сухарики бесподобні!))))


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (16 березня 2010 23:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Натуся, гарні біскотті вийшли. Блукаючи нетом звернула на нього увагу, та щось не ризикнула пекти, а тепер точно спробую winked
В Тебе дуже класне вийшло love Точно безподобне біскотті smile
 



#2 написав: Натонька (16 березня 2010 23:39)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Я вже давно їх бачила, а вчора оце зранку їх показували в якісь передачі по Меню-тв, то там так легко все було, шо я собі подумала, а чого то я їх дотепер ше не зробила?



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: gutka (17 березня 2010 08:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
я такого ще ніколи не пекла, твої сухарики мають чудовий вигляд - гарне фото
 



#4 написав: Славочка (17 березня 2010 12:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
гарне фото і сухарики апетитні
 



#5 написав: sunnygirl (17 березня 2010 12:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Натонька біскотті чудові фото дуже гарне.
 



#6 написав: Коко Шанель (17 березня 2010 20:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 30
Чудові біскотті! Тут головне не згризти їз разом із серветкою і корзинкою, сидячи біля телевізора... lol
 



#7 написав: Майя Шутенко (18 березня 2010 20:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько!!!
Біскотті-просто чудо!Такі апетитні!До чаю ,яка ж смакота!Я іноді магазинні беру,ванільні.А тепер сама спробую спекти,будемо ласувати... біля телевізору...! winked
 



#8 написав: Olenochka (19 березня 2010 01:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
Дуже апетитно виглядають твої біскоті Натонька smile
 



#9 написав: Маруся (20 березня 2010 21:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Дуже гарні біскотті. В нас біскотті продаються але мені не подобається різдкий присмак анісу який додають тут в біскотті.
 



#10 написав: Kseniya (5 червня 2010 15:24)


Група: Гості
Коментарів: 0
Так апетитно дивляться,що смакує уже віртуально. belay
 



#11 написав: Кіра (20 лютого 2015 11:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
Вчора ввечері захотілось спекти ці чудо-печенюшки!

ВУАЛЯ!

 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Для себе коханої.
  Пише Ekaterina85 (Сьогодні, 13:43)
Взуття
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 10:35)
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 09:54)
Бублики фаршировані
  Пише Даша Осадчук (Учора, 22:35)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Свята Земля
  Пише Marissa ()
Друк вафельних картинок у рідному місті
  Пише Mirek ()
Корисні поради - що і чим можна замінити
  Пише Натонька ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Очі цариці"
  Пише svetochka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 98
Гостей: 73
Користувачі: Зоряна Грицан, mvtyxfwbzhc, AlexTitow, jzozvizhclv, czwywjeyvgo
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100