В склянці теплої води розчинити 25 гр пресованих (1 повну ч. л. сухих) дріжджів.
Додаємо 2 ст. л. цукру,
пів чайної ложки солі,
3-4 ст.л. олії та
2 ст. (без гірки) муки.
Вимішуємо, ставимо в тепле місце та чекаємо, поки тісто підійде.
А тим часом запарюємо жменю родзинок та жменю порізаної кураги.
Велике яблуко також нарізаємо кубиками.
Можна добавити любі фруктові цукати та чорнослив.
В підійшовше тісто вмішуємо фрукти, знову ставимо для підходу.
(Ось тут можна тісто перемішати і поставити в холодильник, закрити кришкою. Зранку просто посмажите і все)
Мої коментарі: муки десь треба півтора стакана, не більше. В тісто я ще давала заморожені чорниці. Ввечері замішувала, а зранку смажила на сніданок.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з сайту Поваренок с поварешкой Дякую!