Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Закритий яблучний пиріг " Улюблений"
 

Закритий яблучний пиріг " Улюблений"

11 лютого, 2010  |  Коментів (18)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Закритий яблучний пиріг " Улюблений"


Маргарину 100гр
вершкове масло 100гр
сметани 1 ст.
соди - третина чайної ложки ( не гашу, бо ж сметана)
муки стільки, щоб було дуже м"яке тісто ( неодмінно м"яке)

Холодний маргарин і масло натираємо на тертку, додаємо холодну сметану й соду, замішуємо м"яке тісто, поступово додаючи муку. Пробувала замішувати з розм"якшеним маргарином - не таке виходить тісто. Напевно, можна й так : спочатку перетерти з мукою жир, а потім на сметані замісити тісто. Ділимо тісто на дві частини, розкачуємо корж, досить тонкий(!) в усякому разі, в мене люблять саме так... На нього почищені від шкірки яблука, нарізані тонкими пластинками ( багато!) в кілька шарів, вони потім дуже потахнуть. Посипаємо щедро цукром, бо ж тісто не солодке, і корицею... Розкачуємо другу частину і накриваємо яблука, я намагаюсь підіткнути краї під нижнє тісто...але можна і просто заліпити, тісто м"яке, тому це дуже просто зробити. Все! Мінімум зусиль... І хвилин на 20 в гарячу духовку (200 г) Ага! ше поколоти виделкою верхнє тісто... Дати охолонути, тоді він буде добре різатись....З пирога в процесі випічки буде витікати солодкий сироп..це нормально, зате яка смачна ота нижня карамельна шкірка!!

Спеціально для відповідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт Коко-Шанель а також всі її слова


Дуже дякую за рецепт!


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: julia2010 (11 лютого 2010 14:03)


Група: Гості
Коментарів: 0
Напевно смачноооо !
 



#2 написав: marinka (11 лютого 2010 14:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
Улюблений пиріг, це улюблений. Смачний, апетитний і взагалі просто клас! wink
 



#3 написав: Natalyadiva (11 лютого 2010 17:49)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачно виглядає!Суперр!!!!!! wink wink tongue tongue
 



#4 написав: gutka (11 лютого 2010 18:31)


Група: Гості
Коментарів: 0
і ти спокусилась на цей пиріг, мені він дуже сподобався і як я бачу все залежить від сорту яблук winked
 



#5 написав: Натонька (11 лютого 2010 18:47)


Група: Гості
Коментарів: 0
Від сорту то точно.. в мене сироп не витікав, певно яблука вже такі якісь були нещасні lol підморожені)))
 



#6 написав: Софія06 (11 лютого 2010 19:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
Я так хочу того пирога....ще б хтось спік lol
 



#7 написав: sunnygirl (12 лютого 2010 12:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
Гарненький пиріг
 



#8 написав: Славочка (12 лютого 2010 15:43)


Група: Гості
Коментарів: 0
А я ж то нині збиралась його пекти, та мене "занесло" в бік струделя. А цей рецепт дуже гарний.
 



#9 написав: fuffi (13 лютого 2010 00:44)


Група: Гості
Коментарів: 0
Усім доброго вечора!Попала сьогодні на ваш сайт випадково,побачила цей рецепт і відразу й спекла bully .Рецепт чудовий!Відразу зареєструвалась,щоб подякувати. laughing
 



#10 написав: Коко Шанель (14 лютого 2010 19:39)


Група: Гості
Коментарів: 0
Наталь....В тебе кращий, ніж у мене! laughing А пудрочка так апетитно на версі виглядає... winked
 



#11 написав: Майя Шутенко (25 лютого 2010 21:15)


Група: Гості
Коментарів: 0
Пиріг- чудесний!Випечений -ідеально,як у класиків кондитерського мистецтва:тіста-тоненький шар,а начинки-щедро!В цьому частіше всього і є секрет смакоти!!! winked
Дуже апетитно і соковито! laughing
Фото бездоганне laughing ,завдяки чому, майже реально відчувається неперевершений смак пирога!!!
 



#12 написав: Krasylja (29 серпня 2011 18:56)


Група: Гості
Коментарів: 0
Це мій улюблений періг з яблуками!!! Сама завжди такий печу!!! Дуже просло і смачно!!!!
 



#13 написав: Мусічка (2 вересня 2012 20:55)


Група: Гості
Коментарів: 0

Дуже смачний пиріг! Простий у виконанні, а смак неперевершений! Дякую за рецепт
 



#14 написав: OMar(Olga) (31 жовтня 2012 00:02)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже дуже смачий пиріг!!! Сподобався моїй родині, неодмінно буду робити ще його!!
 



#15 написав: ВАСIЛIСА (2 листопада 2012 09:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
я також зайшла подякувати за ваш рецепт!!!!! Пиріг виходить просто неперевершений! З вашої кількості продуктів в мене вийшло два пирога! Мабуть у мене маленька форма. перший пиріг я зробила з яблуками, а другий з... капустою (тісто ж не солодке)!!!! Обидва пиріжки дуже й дуже смачні! Смачнющі!!!!

особливо дякую OMar(Olga), це завдяки їй я попала на ваш рецепт!
 



#16 написав: Ксенічка (27 лютого 2013 12:43)


Група: Гості
Коментарів: 0
Класика love . В кожної господині своя!! Але яка смачна!!
 



#17 написав: Натонька (12 вересня 2013 18:13)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дівчатка, пиріг просто шалено смачний, особливо, коли яблучка ще тепленькі. В начинку додала ще трішки родзинок. Смакота! m05108
 



#18 написав: Натонька (19 лютого 2016 14:19)


Група: Гості
Коментарів: 0
Хто ще не пробував?))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (Учора, 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Моя киця-доця Лєра
  Пише Chertenok ()
Рецепт: Пухкі оладки
  Пише Chertenok ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 67
Гостей: 49
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100