2 жовтки
1 пачка маргарину
1 ст. цукру
3-4 ст. л. сметани
1 розпушувач
3 ст. л. какао
500 г муки
Замісити тісто і розділити на три частини. Спекти два коржі, на третій корж розкачаний викласти масу із маку і вилити зверху на мак :
4 білки, 200 гр. цукру- збити на піну і додати 100 гр. білого кокосу
Маса із маку:
2 ст молотого маку запарити молоком, щоб не був рідким, добавити
2 жовтки
1 ст. цукру
1 розпушувач
Крем:
1 мала банка згущеного молока
300 г масла
2 ч. л. вареної кави
1 ст. ложка коньяку або горілки.
Мої коментарі: Цукру певно треба менше, було трохи засолодке
Спеціально для відвідуачів http://dreamfood.ua
За рецепт дякую morgynei