Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Печиво "Крекер"
 

Печиво "Крекер"

5 червня, 2009  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Печиво "Крекер"


1 п. маргарину (250)
0,5 кг цукру
0,5 л кислого молока
3 яйця
6 ч. л. амоняка
3 пачки ванільного цукру
2 ч. л. соди (гашеної оцтом)
мука

Маргарин розтерти з цукром простим і ванільним. Добавити яйця. В кефірі розмішати амоняк і вилити до маргарину, потім добавити соду і муки стільки, щоб тісто було м'яке, але не прилипало до рук. Відрізати по куску від тіста і розкачувати дуже тонко, різати ножем. Я посипала зверху маком і прокачувала ще раз тісто, щоб мак приліпився) Порція величезна!!! Зменшити можете собі в три рази!!!
Пекти при 200 градусах 5- 10 хв., дивіться, шоб не погоріли, печуться швидко!

(Рецепт від співробітниці Марійки з села Доброгостів, за що їй велике дякую)


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ксюня (25 лютого 2014 16:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Печиво дуже смачне і вихід справді величезний... winked Посмакіть m0554 Дякую за гарний рецепт. love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100