1 п. маргарину (250)
0,5 кг цукру
0,5 л кислого молока
3 яйця
6 ч. л. амоняка
3 пачки ванільного цукру
2 ч. л. соди (гашеної оцтом)
мука
Маргарин розтерти з цукром простим і ванільним. Добавити яйця. В кефірі розмішати амоняк і вилити до маргарину, потім добавити соду і муки стільки, щоб тісто було м'яке, але не прилипало до рук. Відрізати по куску від тіста і розкачувати дуже тонко, різати ножем. Я посипала зверху маком і прокачувала ще раз тісто, щоб мак приліпився) Порція величезна!!! Зменшити можете собі в три рази!!!
Пекти при 200 градусах 5- 10 хв., дивіться, шоб не погоріли, печуться швидко!
(Рецепт від співробітниці Марійки з села Доброгостів, за що їй велике дякую)