Вафельки смачненькі, хрусткі і солоденькі)
200 г розм'якшеного вершкового масла
300 г цукрової пудри
6 яєць
1 щіпка солі
300 г борошна
125 г крохмалю
1 ч. л. з верхом розпушувача
олія або масло для змащування форми
Вершкове масло розтерти на пухку масу, а тоді маленькими порціями ввести цукрову пудру, додати яйця з щіпкою солі та перемішувати до повного розчинення цукру.
Борошно змішати з крохмалем і розпушувачем, просіяти на тісто і все старанно вимішати.
Тісто по ложці наливати в гарячу, змащену жиром вафельницю і випікати золотисто-коричневі вафлі.
Їх можна гарячими скрутити в трубочки і наповнити кремом, а можна їсти і просто так)