Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Баклажани » Баклажани зі збитими яйцями
 

Баклажани зі збитими яйцями

5 вересня, 2008  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів » Баклажани
 

Баклажани зі збитими яйцями


500 г баклажанів
100 г вершкового масла
3 яйця, сіль

Очищені баклажани дрібно порізати, посолити і залишити на 20 хвилин.
Потім віджати, добавити масло і тушкувати.
Готові баклажани залити збитими яйцями, перемішати і потримати на вогні до готовності яєць.

Книга "Для вас, хозяйки" (1988 р)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б (Сьогодні, 20:36)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Rahaneka (Сьогодні, 12:50)
Жіноча мода
  Пише KsunkaKsu (Сьогодні, 12:44)
Універсальний подарунок
  Пише Натонька (Учора, 18:36)
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 78
Гостей: 49
Користувачі: zuyzfpmxip, jwvyvdtldqz, jzzyxezpqbn, awavxdczknk, Мирослава, lorejofamed28, exrwzkkyzjq, byuyxcuizqt
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100