Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Баклажани » Баклажани зі збитими яйцями
 

Баклажани зі збитими яйцями

5 вересня, 2008  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів » Баклажани
 

Баклажани зі збитими яйцями


500 г баклажанів
100 г вершкового масла
3 яйця, сіль

Очищені баклажани дрібно порізати, посолити і залишити на 20 хвилин.
Потім віджати, добавити масло і тушкувати.
Готові баклажани залити збитими яйцями, перемішати і потримати на вогні до готовності яєць.

Книга "Для вас, хозяйки" (1988 р)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Равлики з шоколадом
  Пише Irinka ()
Дитячі молитви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100